Pozitii sexuale in functie de zodie (VIII)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei scorpion

Ca reprezentanta a semnului zodiacal scorpion, esti genul de femeie care are mereu ceva de ascuns, desi pari plina de elan si foarte deschisa. Sireata, stii de fiecare data cum sa intorci orice situatie in favoarea ta.        

Esti reprezentanta semnului zodiacal cel mai contradictoriu din tot zodiacul: ai tendinta sa devii obsedata de un barbat care nu este potrivit pentru tine (cum ar fi reprezentantul zodiei taur); iti "vanezi" potentialul partener, fara sa relationezi cu el pana nu esti indragostita; esti retrasa, dar urasti sa fii singura; vrei sa stii secretele tuturor, dar nu vrei sa le marturisesti pe ale tale.

Daca esti implicata intr-o relatie cu un barbat caruia ii place sa cante la chitara, in mod sigur vei dori sa iei lectii pentru a invata sa canti la acest instrument. Sexul este foarte important pentru tine si poti spune ca esti reprezentanta semnului zodiacal care se bucura cel mai mult de o partida de sex.   

Stii sa fii tandra, senzuala si emani o sexualitate inimaginabila. Daca ai fost inselata, nu uiti niciodata acest lucru si poti reactiona foarte violent si fara mila. Atunci cand esti indragostita, lupti cu toate fortele pentru a-l cuceri pe alesul inimii tale si nu te vei opri pana el nu va ceda. Esti plina de pasiune si mereu pregatita sa oferi dragoste.

Iubitul tau ar trebui sa stie ca va fi "consumat" in totalitate, daca isi doreste sa fie cu tine, iar daca este in cautarea unor placeri sexuale foarte puternice, le-a gasit, nu trebuie sa caute mai departe.     

Sexualitatea ta este mistuitoare, intensa si esti fascinata de cat de mult te poate schimba o viata sexuala implinita. In orice activitate, ca si in sex, te intereseaza mai mult finalul si mai putin modul in care ajungi acolo. Iti doresti sa simti dragostea in fiecare celula a corpului, iar intr-o partida de sex cauti extazul si pasiunea covarsitoare.

Te caracterizezi prin gelozie extrema, nehotarare, lipsa de rabdare si de intelegere. Iti place sa "joci teatru", sa faci pe misterioasa, iar cel care iti va cadea in plasa cu siguranta nu iti va rezista mult timp. In cazul in care cel pe care il iubesti va "calca stramb", va fi vai si amar de el pentru ca il vei tortura cum nu a visat vreodata. Dar, cu toate acestea, esti o femeie minunata, daca partenerul tau stie sa te aprecieze, nu te inseala si este pe masura ta, adica inteligent si suficient de puternic.

Ai nevoie de un iubit cu o imaginatie foarte bogata. Iata un mic secret: fesele se numara printre zonele tale erogene. Adori egalitatea in pat, dar nu iti displace putin masochism...

Experientele intense sunt cele care conteaza pentru barbatul scorpion. Si pozitia misionarului este preferata lui, pentru ca stimularea este maxima. Are un apetit enorm pentru sex, nu este obsedat, dar este fascinat de aceasta placere. Ii place sa experimenteze, adora practicile sexuale extravagante si vrea sa duca femeia la mai multe orgasme. Durere + placere= combinatia perfecta pentru barbatul scorpion.