Pozitii sexuale in functie de zodie (VI)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei fecioara

Esti genul de femeie in cautarea perfectiunii in toate domeniile in care activezi - aceasta ar putea fi descrierea ta, a femeii nascute in zodia fecioara. Vrei sa iubesti, sa fii iubita si esti pregatita sa lupti toata viata pentru cel care ti-a cucerit inima.

Adori sa duci o viata simpla si nu iti plac experimentele, mizezi mai mult pe rabdare si perseverenta si mai putin pe aventura si speculatie
. Pentru tine jobul este foarte important si uneori un substitut al sexului.

In interiorul tau arde o pasiune nebuna gata sa fie dezlantuita. De cele mai multe ori, despre fecioare se spune ca au un corp tonifiat, invidiat de multi, datorita atentiei pe care o acorda regimului alimentar si exercitiilor. Te inscrii in aceasta categorie?

In iubire iti place sa analizezi situatia in timp ce te "afunzi in bratele dragostei". Nu prea iti place sa flirtezi, fiind adepta dragostei adevarate. Pentru tine, micile detalii sunt extrem de importante si pui accent pe lucrurile carora cei mai multi nu le-ar acorda nici cea mai mica atentie.

Sexualitatea ta este foarte delicata, iar drumul spre inima trece prin mintea ta. Desi din punct de vedere intelectual ai viziuni iesite din comun, usor neortodoxe, in viata sexuala esti destul de conservatoare.

Nu prea te omori dupa sex, intelectul fiind mult mai important pentru tine. Esti pregatita sa experimentezi, doar daca ai foarte mare incredere in partener. Cel pe care il vei alege iti va deveni sot, iar uniunea va fi una sincera si de durata. Cum esti o idealista si o perfectionista, iti doresti un barbat perfect si fara vicii. In dormitor, fantezia doctor-sora medicala ar putea fi preferata ta.

Un barbat nascut in zodia fecioara nu va face niciodata primul pas, asta e clar! Este genul de mascul foarte calculat, fara gesturi desucheate, vulgare, cel putin in public. Nu  are un apetit sexual prea inflacarat, pentru el viata este frumoasa si fara sex... Plictisitor? Nu neaparat, daca pui accentul pe intelectul unui barbat si tii mai putin la "tavaleala". Ii plac femeile cu initiativa, delicate si curajoase.

Zone erogene? Pentru nativii zodiei fecioara, abdomenul este punctul sensibil: saruta-l si mangaie-l, daca vrei ca excitarea sa atinga cote maxime.

Pozitiile sexuale in picioare fac deliciul reprezentantilor acestei zodii, dar nu numai...  

Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia fecioara


Pozitia "Fecioara la perete"

Iubitul tau sta in picioare, iar tu il "escaladezi" cuprinzandu-i talia cu picioarele, iar gatul cu bratele.