Pozitii sexuale in functie de zodie (IX)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei sagetator

Urasti plictiseala si singuratatea, esti sincera, neconventionala, intuitiva, directa, foarte curioasa, onesta, marinimoasa, ai nevoie de stimulare continua si de variatiuni -  aceasta ar putea fi, pe scurt, descrierea ta, a femeii sagetator. Nu poti sta locului o clipa, iar cand vrei sa schimbi ceva, nu te lasi pana nu realizezi acel lucru - esti in stare sa mergi oricand si oricat pana la capatul lumii pentru a afla ceea ce te macina.  

Esti partenera ideala pentru barbatul care este pasionat de sport, calatorii si aventura. Iti place sa surprinzi, esti spontana si cu un spirit liber. Pentru tine, stimularea mintala poate fi mult mai excitanta decat cea fizica, iar daca felul de a comunica este onest si deschis, relatia se poate aprofunda si creste intr-un mod foarte placut. Persoanele din strainatate sau exotice, in orice mod, sunt irezistibile pentru tine.

Discutiile despre politica si religie pot ajunge chiar si in pat, amaestecandu-se cu cele despre sex, conversatia si schimbul de opinii fiind foarte important pentru tine.

Iubesti independenta (acesta poate si motto-ul existentei tale), chestiune "afrodisiaca" pentru multi barbati.

Dispui de o sinceritate debordanta, urasti sa fii inselata si mintita, iar cand iubitul sau amicii calca stramb, suferi foarte mult si ii renegi.

Pentru tine, dragostea se confunda cu sexul si invers - niciodata una fara cealalta. Nu iti place sa incerci sa il schimbi pe cel de langa tine, sa il joci pe degete sau sa il implici in jocuri marsave pentru a-ti face pe plac.    

Atunci cand esti indragostita, stii, intr-un mod foarte natural, cum sa il faci pe cel de langa sa se simta unic si iubit. Esti fidela partenerului si stii cum sa il scoti dintr-o stare psihica proasta, stand alaturi de el la bine si la rau, neconditionat. Aventuri de o noapte? Niciodata!!!

Cel alaturi de care te decizi sa ramani iti este si iubit, si cel mai bun prieten. Insa, acesta trebuie sa stie ca nu e bine sa fie plictisitor si posesiv. Partenerul perfect? Unul care citeste orice, de la filosofie la sex, adora aventura si tot cel il mentine in miscare.

Din punct de vedere sexual - "you're on fire, baby!", nu degeaba esti reprezentanta unui semn de foc, jumatate bestie, jumatate om. Nu iti este frica sa experimentezi chiar si cele mai ciudate tehnici sexuale... Libidoul tau este la cote maxime! Parul este zona ta erogena... daca partenerul ti-l atinge, iti pierzi controlul.  

In pat, ai tendinta sa fii "animalica", chiar agresiva (doar esti reprezentanta unui semn de foc), iar acest lucru provine din simtul de aventura extrem de dezvoltat. Bisexualitatea si fetisurile nu sunt chestiuni straine pentru tine.

Pentru barbatul sagetator, sexul nu va inseamna niciodata plictiseala, pentru ca adora sa faca dragoste si sa incerce noi pozitii. Transmite partenerei mesaje erotice prin toti porii. Adora picioarele iubitei, in orice pozitie s-ar afla: picior peste picior, desfacute... Soldurile, organele genitale si coapsele sunt zonele lui erogene.  

Pozitia "doggy style" este preferata de barbatii sagetatori, iar sagetatoarele prefera sa fie "on top". O combinatie de parteneri sagetatori, lei si berbeci poate fi exploziva si extrem de pasionala.

Iata cateva pozitii sexuale preferate de barbatul in zodia sagetator


Pozitia "Femeia mereu deasupra"

Tu il incaleci si te lasi peste penisul lui, intinzand picioarele. In pozitia clasica, stai cu fata la el, pentru ca ai control complet asupra adancimii penetrarii, a unghiului si vitezei, iar el are o imagine perfecta a corpului tau.