Pozitii sexuale in functie de zodie (II)

Afla cum fac amor reprezentantii zodiei taur

Reprezentantii semnului zodiacal taur sunt foarte greu de temperat si de "domesticit", chiar si atunci cand sunt indragostiti.

Tu, ca nativa a unui semn de pamant, lupti fara a obosi pentru "terenul ocrotit" numit relatie si stii sa raspunzi dragostei care iti este purtata. Esti sentimentala, romantica, perseverenta si determinata sa obtii ceea ce iti doresti.

Din punct de vedere sexual esti foarte intensa si gata sa faci dragoste toata noaptea, fara oprire. Partenerul tau este unul foarte norocos, pentru ca esti plina de energie in pat! Aceasta activitate poate fi "asezonata" cu mici conversatii, jocuri ale seductiei, toate destinate sa iti creeze starea potrivita. Confortul este foarte important pentru tine, deci o partida de sex in casa este mai buna decat una la repezeala, in natura.

Sexualitatea barbatului taur este una fara complicatii, nefiind interesat de fantezii, jocul unui rol sau "vorbe murdare" menite sa creasca intensitatea actului sexual. Este un iubit gentil, foarte tandru si caruia ii place foarte mult sa isi atinga partenera. Te va ruga sa te asezi intr-o pozitie confortabila, apoi te va mangaia indelung si te va masa asa cum nu ai fost vreodata de altcineva.

Este extrem de senzual si se supune foarte usor dorintei partenerei pe care o iubeste. Gatul este o zona foarte sensibila pentru barbatul din zodia taur. Il poti musca usor si/sau mangaie-l cu o pana. Saruta-i aceasta zona erogena, dezmiard-o cu limba si mangai-o usor cu degetele. Va fi innebunit!

Va savura actul sexual si va trai la intensitate maxima fiecare moment de placere. Se spune ca acest barbat este destul de violent din punct de vedere sexual si ca nu are pic de spontaneitate, pentru ca el calculeaza fiecare moment luni de zile, asteptand prilejul sa se manifeste si sa culeaga roadele muncii sale.