Există ceva mai bun decât o partidă de sex?

Daaaa! O conversaţie la telefon sau una pe Internet este mai bună decât o partidă de sex. Un sondaj realizat de Men's Fitness, pe un eşantion de 1.200 de bărbaţi şi femei, a arătat că 5% dintre...
Daaaa! O conversaţie la telefon sau una pe Internet este mai bună decât o partidă de sex. Un sondaj realizat de Men's Fitness, pe un eşantion de 1.200 de bărbaţi şi femei, a arătat că 5% dintre cei chestionaţi trag cu ochiul atunci când sună telefonul, în timp ce fac sex, iar 1% din cei chestionaţi chiar întrerup partida de sex pentru a răspunde la telefon.

Se pare că timpul petrecut pe reţelele de socializare (Facebook sau Twitter) face ca o femeie şi un bărbat să aibă senzaţia ca au petrecut mai mult timp împreună şi, în concluzie, că se cunosc îndeajuns de bine pentru a trece la etapa următoare, adică la SEX!!!

Mesajele telefonice reprezintă modalitatea preferată de a ţine legătura cu celălalt, bărbaţii folosind de 39% mai mult SMS-ul decât telefonul pentru a suna, iar femeile de 150% mai mult.

Înainte de a ajunge să facă sex, 70% dintre femei folosesc Internetul pentru a afla informaţii despre celălalt, în special despre fostele iubiri.
În timpul relaţiei, 72% dintre femei recunosc că verifica paginile de Facebook ale fostelor iubite ale partenerului.

Nici despărţirile nu mai sunt ce-au fost odată: 43% dintre femei şi 27% dintre bărbaţi recunosc că au primit un mesaj prin care li se dădea papucii, urmat de replica "nu e vina ta, e vina a mea". Chiar dacă se despart, 81% dintre cei intervievaţi nu strică şi prietenia de pe Facebook, 75% spunând că verifică frecvent pagina de Internet a fostului sau fostei.