Dragoste si sex - femeia in zodia varsator

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase

Esti o fire independenta, care nu tii cont de chestiunile traditionaliste si de "moda veche". Nu prea te innebunesti dupa relatiile de lunga durata, pentru ca simti nevoia sa fii libera. Iti place sa oferi pasiune, dar intotdeauna te concentrezi mai mult asupra prezentului si mai putin asupra viitorului.

Desi esti foarte creativa, iti exprimi sentimentele cu mare greutate. Cand te hotarasti sa te asezi la casa ta, stii foarte bine ca o vei face pentru tot restul vietii. De cele mai multe ori, incepi o relatie amoroasa cu un barbat care ti-a fost amic o perioada lunga de timp.



Nu suporti monotonia si de aceea nu ai putea fi implicata intr-o relatie in care plictiseala sta "la loc de cinste". Unele reprezentante ale acestui semn zodiacal se implica si in alte relatii, pe langa cea oficiala.

Partenerul perfect pentru tine? Unul extrovertit, cu idei neconventionale (cum sunt si ale tale), din toate punctele de vedere. Un Einstein foarte sufletist ar fi perfect pentru tine.      

Esti draguta, amabila, foarte prietenoasa, iar ratiunea este atotstapanitoarea caracterul tau.
Stii foarte bine cum sa iti cresti copiii, acordandu-le libertate si intelegere. Casa ta este foarte bine organizata, iar cel care se casatoreste cu tine nu are ce sa-ti reproseze cu referire la calitatile de sotie sau de gospodina.

Stii cum sa te distrezi si esti mult mai atrasa de compania barbatilor decat de cea a femeilor. Mereu ai nevoie sa fii admirata, indeosebi in ceea ce priveste corpul tau. Uneori esti cicalitoare, irascibila si cheltuitoare, dar in general foarte simpatica si agreabila, o companie placuta, loiala si interesanta.

Deseori ai impresia ca ideea ta este cea mai buna si vrei ca toti cei din jur sa fie de acord cu tine.
Iti place sa interactionezi cu oameni, cu foarte multi oameni si sa te implici in actiuni care militeaza pentru cauze nobile.

Fiind reprezentanta unui semn de aer, tinzi sa te apropii de partea sexuala a vietii tale via inteligenta partenerului. Daca reusesti sa discuti despre gandurile tale cu partenerul tau si in pat, vei fi foarte incantata.  

Esti atrasa de parteneri care gandesc si arata mai putin conventional, chiar ciudat. Iti place sa experimentezi, dar exista si momente in care simti nevoia sa fii singura pentru a-ti incarca bateriile...
pentru a o lua de la capat.