Dragoste si sex - femeia in zodia fecioara

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase

Esti genul de femeie in cautarea perfectiunii in toate domeniile in care activezi. Iti doresti sa iubesti, sa fii iubita si esti pregatita sa lupti toata viata pentru cel care ti-a cucerit inima.

Pentru partenerul tau nu esti numai iubita, logodnica si sotie, ci si prietena si o buna sfatuitoare. Fidela si foarte comunicativa (esti guvernata de Mercur, care simbolizeaza comunicarea), nu suporti sa fii folosita si tratata cu lipsa de incredere, potrivit Romecentral.com.  

Unul dintre rolurile tale favorite este acela de a-ti ajuta prietenii si iubitul.

Ai un simt pronuntat al datoriei, esti foarte eficienta, bine organizata si exista putine sanse sa dai gres in orice domeniu in care activezi. Uneori esti foarte timida si retinuta, iar acel cineva care va reusi sa te scoata din aceste stari va fi recompensat de tine.

Esti foarte rationala, actioneazi cu grija si foarte corect, dar ai o atitudine critica. Adori sa duci o viata simpla si nu iti plac experimentele, mizezi mai mult pe rabdare si perseverenta si mai putin pe aventura si speculatie. Iti faci planuri pe termen lung si ai talent pedagogic. Te dedici trup si suflet muncii si mereu obtii rezultatele dorite.

Uneori poti fi pusa pe barfa, foarte meschina, zgarcita, indecisa, cu foarte multe toane, sireata si materialista.

Fiind reprezentanta unui semn de pamant, aceasta caracteristica te face o persoana demna de incredere si stabila.
Tanjesti dupa perfectiune, iar daca ai un partener puternic si foarte sensibil, succesul este garantat. Independenta din fire, privita din afara ai putea parea foarte rece, dar in interiorul tau arde o pasiune nebuna gata sa fie dezlantuita. Perechea ta perfecta trebuie sa aiba gusturi vestimentare foarte bune, sa fie empatic si gata sa iti ofere cele mai frumoase clipe.

De cele mai multe ori, despre fecioare se spune ca au un corp tonifiat, invidiat de multi, datorita atentiei pe care o acorda regimului alimentar si exercitiilor. Te inscrii in aceasta categorie?

O chestiune considerata foarte normala pentru tine este ca in dragoste iti place sa analizezi situatia in timp ce te "afunzi in bratele dragostei".
Nu prea iti place sa flirtezi, fiind adepta dragostei adevarate. Stii cum sa iti faci partenerul sa se simta special, recompensandu-l cu loialitate totala.

Pentru tine, micile detalii sunt extrem de importante si pui accent pe lucrurile pe care cei mai multi nu ar acorda nici cea mai mica atentie, conform Astrology.com.

Sexualitatea ta este foarte delicata, iar drumul spre inima trece prin mintea ta. Desi din punct de vedere intelectual ai viziuni iesite din comun, usor neortodoxe, in practica esti destul de conservatoare si uneori devii chiar foarte cinica.
Esti greu de cucerit, iar cel care iti va castiga increderea si dragostea trebuie sa aiba multa rabdare.