Dragoste si sex - femeia in zodia berbec

Afla mai multe despre femeia berbec

Iti propun sa incepem un nou serial despre dragoste, sex, seductie si semne zodiacale. Debutam cu femeia berbec, despre care vei afla care ii sunt caracteristicile, cum ii place sa faca dragoste si sex, cel fel de partener prefera si care sunt compatibilitatile ei sexuale.   

Fiind un semn de foc, cuvantul caracteristic este "pasiunea", care, de cele mai multe ori, se dovedeste irezistibila. Femeia nascuta sub acest semn zodiacal este foarte spontana, plina de vitalitate, agresiva si ar putea avea instincte agresive urmate de impulsuri necontrolate. Pentru ea este foarte important, chiar daca este implicata intr-o relatie, sa se simta libera si independenta. Femeia berbec traieste pasiuni intense si este mai mereu plina de optimism. Nu ai cum sa te plictisesti cu ea...

Pentru femeia berbec, foarte important este inceputul unei relatii, seductia jucand un rol foarte important. Acest "dans" de inceput va fi pe placul celor care iubesc jocul si care tin pasul cu ea.

Femeii berbec ii place sa "vaneze" si este in stare sa plateasca orice pret pentru "premiul cel mare". Adesea se va intreba daca "achizitia" merita pastrata. Intr-o relatie, ii place sa ofere, dar sa si primeasca.

Femeia berbec va sta intr-o relatie amoroasa atat timp cat este plina de pasiune, iar daca aceasta incepe sa dispara, pleaca. Sufletul ei pereche este barbatul care nu este niciodata plictisit si plictisitor.

Sexual, femeia berbec este "binecuvantata" cu o vitalitate care o poate face sa reziste o noapte intreaga de partide inflacarate de sex. Nu ii este frica sa experimenteze noi tehnici sexuale pentru a fi satisfacuta si de aceea are nevoie de un partener plin de initiativa.      

Compatibilitatile sexuale ale femeii berbec


Barbatul berbec

Ce trebuie sa stii despre partenerul tau berbec? Potrivit Romecentral.com, barbatul berbec are nevoie de o dragoste puternica, care sa il zapaceasca. Odata ce a gasit iubirea perfecta, dezlantuie pasiunea si este pregatit sa lupte cu tarie pana in panzele albe. De cele mai multe ori, manifestarile exterioare nu se potrivesc cu ceea ce simt in interior.

Potrivit Sexualastrology.com, viitorul vostru va fi pavat cu o atractie sexuala intensa si destule provocari care sa va tina pe amandoi satisfacuti atat din punct de vedere mental, cat si fizic. Este foarte posibil sa formati un cuplu pentru mult timp. Barbatul berbec are o imaginatie debordanta in a-si pune in scena cele mai indraznete fantezii.

Va trebui sa va domoliti excesele de agresivitate pentru ca mereu veti crea o confruntare daca acestea sunt neglijate. Ambele semne sunt guvernate de Marte, planeta pasiunii si a temperamentului, iar daca sunteti in cautarea unor partide extraordinare de sex, va potriviti perfect. Ar putea fi prea multe provocari in acest cuplu daca unul dintre voi isi dezvolta partea manipulatoare si tine secrete fata de celalalt.

Va veti provoca reciproc, iar sexul va fi mereu ceva distractiv: va ingenunchea in fata ta, pentru a avea controlul deplin asupra situatiei. Nu te sfii sa-l atingi, fie si brutal. Un secret: adora sa fie zgariat sau muscat.

Barbatul taur

Voi doi va veti juca, veti petrece, veti fi foarte buni prieteni si veti avea foarte multe de invatat unul de la celalalt. Aveti idei asemanatoare si multe lucruri in comun, iar taurul va fi mereu atras de personalitatea inflacaratei femei berbec.

Barbatul taur va sta alaturi de tine la bine si la greu, iar tu ai nevoie de siguranta lui. Va fi cucerit de spiritul tau liber si independent. Va puteti indragosti nebuneste unul de celalalt, mai ales ca taurul este serios si foarte senzual. Prietenia dintre voi ar putea dura mult timp, chiar daca atractia a luat sfarsit.