Dragoste si sex - femeia in zodia balanta

Afla mai multe despre aceasta si compatibilitatile ei amoroase

Esti reprezentata unui semn zodiacal guvernat de planeta Venus, care reprezinta placerea, bucuria relatiilor, dragostea si grija fata de cel de langa tine, potrivit Astromax. Aceasta planeta te ajuta sa te bucuri si iti aduce placeri atat estetice, cat si fizice. Nu reprezinta o sursa mare de energie, dar este indispensabila pentru a relationa.

Esti mereu in cautarea pacii si poti fi considerata justitiara in tot ceea ce intreprinzi. Desi perspectivele personale sunt echilibrate, mai tot timpul te gasesti in situatii conflictuale care iti cer cautarea de solutii.   

Ai noroc ca te-ai nascut cu instinctul de a sti ceea ce este corect, echitabil si deseori joci rolul de mediator, de judecator.

Ai dese momente in care esti lipsita de consecventa si dezordonata, ignorand responsabilitatile personale si preferand sa cauti solutii de moment pentru probleme majore.

Sa fii indragostita este principalul tau motiv de a trai, iar tot ceea ce faci se invate in jurul acestei nazuinte, potrivit Romecentral.com.

Inainte sa iti deschizi inima pentru cel de langa tine, mai intai de toate il studiezi destul de bine pentru a sti daca merita sa te implici cu adevarat. Lupti si iti aperi dragostea, indiferent de pretul pe care trebuie sa il platesti. Crezi cu tarie in fericire si ai nevoie de sustinere totala din partea celor apropiati. Esti pregatita sa iti ajuti prietenii si partenerul, fara a cere ceva in schimb. Multi barbati tanjesc dupa o astfel de femeie...

Esti tandra, plina de pasiune, intelegatoare, toleranta, comunicativa, sociabila, mereu dornica sa ajuti si sa protejezi pe cei care te inconjoara.
Daca esti implicata intr-o relatie si realizezi ca cel de langa tine nu este jumatatea ta, ii explici cu tact ceea ce crezi, inchei relatia si mergi mai departe. Odata ce l-ai intalnit pe cel care te implineste cu adevarat, ii oferi tot ce e mai bun. Adori partidele de sex nebun, agresiv, dar pasional in acelasi timp.

Barbatul care te va incuraja sa fii onesta, deschisa, de incredere si libera este cel care iti va castiga inima. Iar daca te va "sufoca" si cu multe cadouri, il vei lua si de sot...

"Make love, not war" - pare sa fie sloganul tau. Adori sa comunici si sa stabilesti acorduri cu partenerul tau, disputele de orice fel nefacand parte din "lista ta de prioritati".


La o prima vedere, poti parea lipsita de sentimente si destul de calma, dar odata ce te relaxezi esti foarte romantica. Iti doresti un barbat onest, care sa nu se joace cu sentimentele tale. Ai tendinta sa iti alegi un iubit mai puternic decat tine, poate unul care iti poate descoperi partile sufletului nici de tine stiute, potrivit Love.astrology.com.

Ca toate semnele de aer, si tu preferi "sexul mental". O buna comunicare desemneaza un intelect puternic, iar tu stapanesti foarte bine aceste calitati. Pentru ca esti balanta, mereu te gandesti ce ar putea sa isi doreasca ambii parteneri de la o relatie...