Descifreaza enigmele orgasmului

Iata rezultatele unor studii care iti elucideaza noi mistere ale marelui "O"

Orgasmul... Cum l-ai descrie tu? Placerea maxima obtinuta in timpul actului sexual? Acel "Aaahhh, Uuuhhh, Ooohhh" pe care ni-l dorim de fiecare data cand facem dragoste? Este foarte greu de exprimat in cuvinte, pentru ca difera de la persoana la persoana, de la o experienta erotica la alta.

Punctul de plecare este dorinta sexuala, iar daca "posezi" o astfel de dorinta, marele "O" poate fi atins.

Daca la barbati orgasmul nu este o problema atat de delicata, pentru ca majoritatea reusesc sa atinga culmea placerii mai usor decat partenerele lor, la femei este mai dificil.

In mod sigur, barbatii si femeile sunt doua fiinte total diferite, care functioneaza dupa diferite reguli. Potrivit unor studii de specialitate, 10-20% dintre femei afirma ca nu au avut niciodata orgasm. Ar trebui sa ne mire acest lucru? Iata care sunt rezultatele unor studii ce au ca tema orgasmul Evelor:


Marele "O" vine cand iubesti...


Studii facute de cercetatori de la Universitatea din Geneva pe cateva zeci de femei indragostite "pana peste urechi" au ajuns la concluzia ca activarea organelor sexuale feminine este in buna masura influentata de creier.

Cu cat femeia este mai indragostita, cu atat sansele de a avea mai multe orgasme sunt... mai multe.  


Barbatii bogati ofera femeilor mai multe orgasme


Oamenii de stiinta au descoperit ca placerea cu care femeile fac dragoste este direct proportionala cu marimea contului bancar al partenerului. Cine s-ar fi gandit la asta? Cu cat partenerul este mai bogat, cu atat femeia are mai multe orgasme.