Da-i o "mana" de ajutor!

Tehnici de masturbare reciproca sau variante "manuale" de preludiu

Sarutari fierbinti pe tot corpul, cuvinte soptite care il fac sa tremure de placere, atingeri care il innnebunesc... toate acestea ar trebui sa faca parte din preludiu. Ai face orice pentru ca totul sa mearga perfect in intimitate si de aceea trebuie sa iti "incalzesti" iubitul foarte bine inaintea unei partide de sex.

Stiai ca barbatii pot ajunge sa fie foarte excitati chiar si in 10 secunde? Se spune ca masturbarea reciproca poate reprezenta modalitatea perfecta pentru a echilibra dorinta in cuplu si pentru a descoperi mai multe despre trupul partenerului tau. La fel de multe cum poate afla si el despre tine...

Ramona este de parere ca nu exista tehnici de masturbare reciproca, "acestea nu pot fi explicate, sunt niste chestiuni care se simt, se intuiesc in functie de comportamentul partenerului".

Este timpul sa renunti la inhibitii si da-i o "mana" de ajutor iubitului tau! Lasa lucrurile sa vina de la sine, fara a te grabi si, cel mai important, daca nu esti inca pregatita, nu te preta la compromisuri. Inainte de toate, discuta cu iubitul tau despre masturbarea reciproca, vezi ce parere are... Principalul avantaj al masturbarii reciproce este acela ca veti invata sa va cunoasteti si sa va intelegeti mai bine trupurile, iar placerea ar putea fi una nebanuita. Iata ce ar trebui sa faci:   

Alege o pozitie confortabila...


Esti stangace sau dreptace? Pentru a-i oferi o "mana" de ajutor nu trebuie sa stai intr-o singura pozitie, nemiscata: stai deasupra lui, desfa-i picioarele in timp ce el sta intins pe spate sau ofera-i un "hand job" cand sta in picioare, in timp ce tu stai in genunchi in fata lui. Poate urma si o partida de sex oral...

Femeile au un "sistem" de lubrifiere foarte bun, in comparatie cu barbatii. In timp ce ei sunt nevoiti sa foloseasca un lubrifiant, femeile nu intampina astfel de probleme. Un penis uscat este foarte sensibil si de aceea cateva miscari ale mainii tale, in sus si jos - tehnica standard de masturbare la barbati - ar putea fi mai degraba niste smucituri decat niste miscari erotice atunci cand nu sunt facute cu ajutorul unui lubrifiant.

Daca nu ai la indemana un lubrifiant, saliva poate fi de mare ajutor...  

Potrivit site-ului ivillage.com, sexologii sustin ca femeile simt nevoia sa fie atinse incet si delicat, in timp ce barbatii vor sa fie atinsi "salbatic", iar miscarile trebuie sa fie cat mai rapide. Multe femei fac greseala de a fi speriate atunci cand trebuie sa atinga "trofeul" iubitului.