Bărbaţii se laudă că sunt buni la pat...

Însă realitatea este alta

Bărbaţii, cum le stă în fire, se cred nişte zei în ceea ce priveşte activiatea din dormitor şi au impresia că îşi satisfac mereu iubitele, performanţele lor fiind demne de laude. Iată un studiu care îi dă de gol.

Cercetătorii de la Indiana University au scos la iveală o serie de discrepanţe în dormitor. Profesorul Michael Reece a interogat bărbaţi care se lăudau cu performatele sexuale şi femei care s-au plâns de prestaţia lor, în total 6.000 de persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 94 de ani. Care au fost rezultatele? 85% dintre reprezentanţii sexului tare au declarat convinşi că şi-au satisfăcut partenerele când au făcut ultima dată sex, însă numai 64% dintre iubite au putut spune acelaşi lucru.
 
Reece este de părere că bărbaţii se cred macho dacă oferă partenerelor o penetrare de durată, în urma căreia acestea se simt bine. Însă, ei omit că femeile au nevoie şi de altfel de stimulări, de care ei uită mai mereu.

Prefăcătoria ta şi masturbarea lui


Doamnelor, cred că ne facem noi înşine un deserviciu aici, nu-i aşa? Ori ne prefacem "Mare O" ori nu comunicăm îndeajuns cu partenerii noştri. Ori amândouă, ceea ce este foarte grav.

Este posibil ca el să nu observe prefăcătoria ta sau să nu întrebe ce se întâmplă, pentru simplu motiv că nu vede nimic în neregulă. Aici nu este vorba doar despre cineva care are parte de mai multă plăcere, dar este, de asemenea, vorba şi de cineva ignorant la nevoile celuilalt.
 
Şi pentru că tot veni vorba despre plăcere, studiul mai relevă faptul că 60% dintre bărbaţi se mastubează cel puţin o dată pe lună. Asta înseamnă că masturbarea este o activitate comună, iar femeile care consideră că nu sunt "suficiente" pentru bărbaţii lor , nu au de ce să îşi facă griji. Pepper Schwartz, profesor de sociologie la Universitatea din Washington, explică "fenomenul": "Încerc să explic femeilor care se află în această situaţie că poţi mânca foarte bine cinci mese pe zi, dar, uneori, parcă mai ai nevoie şi de o gustare între ele. Dorinţă de masturbare nu are de-a face cu partidele de sex din relaţie sau calitatea lor". Nu-ţi face griji de ceea ce face atunci când tu nu eşti în preajmă, fă-ţi griji de ceea ce NU face atunci când sunteţi împreună!  

Nu căuta cauza şi dorinţa "gustării" lui! E ca şi cum i-ai oferi provizii cu ajutorul cărora să îşi umple farfuria. Util ar fi să îi spui ce îţi place şi ce nu, cum aţi putea corecta anumite lipsuri. Comunicarea este rezolvarea!

Evelor, ce părere aveţi despre acest studiu? Aţi "falsat" în pat? Ştiţi să comunicaţi în dormitor? Vă deranjează dacă iubitul îşi oferă singur plăcere?