5 secrete pe care trebuie să le ştii pentru a avea o partidă de sex anal reuşită

Este bine ştiut faptul că sexul anal nu este privit cu ochi buni, însă este mai puţin ştiut faptul că tot mai multe femei au început să practice acest tip de sex.
Este bine ştiut faptul că sexul anal nu este privit cu ochi buni, însă este mai puţin ştiut faptul că tot mai multe femei au început să practice acest tip de sex.

Conform unui studiu, 94% din femei au avut orgasm ultima oară când au făcut sex anal, comparativ cu doar 65% care au făcut sex normal. Însă, pentru ca această experienţă să fie una plăcută ai nevoie să ştii câteva trucuri înainte de a face sex anal.

Iată mai jos 5 secrete pe care trebuie să le ştii pentru a avea o partidă de sex anal reuşită:


1. Faceţi mai întâi sex normal

Nu începe niciodată o noapte de amor cu o partidă de sex anal. Trebuie să ai grijă să fii foarte „încinsă“ atunci când ve ifi penetrată anal, aşa că fă mai întâi sex normal.

Zona anală nu este concepută fiziologic pentru penetrare, iar din această cauză trebuie să fii foarte relaxată. Mai mult, înainte ca iubitul tău să te penetreze cu penisul, este bine să se stimuleze cu ajutorul degetelor sau al unui vibrator.

2. Lubrifiantul este foarte important

Dacă tu nu eşti destul de lubrifiată, atunci şi iubitul tău simte un disconfort. Însă, lubrifiantul ajută la îmbunătăţirea actului sexual şi intensifică plăcerea, mai ales dacă vorbim despre sexul anal.

Deoarece anusul nu poate fi penetrat la fel de uşor precum vaginul, este foarte important să foloseşti lubrifiant, mai ales dacă eşti o începătoare. Pentru a simţi o plăcere nebănuită trebuie să foloseşti un lubrifiant pe bază de apă sau de ulei.

3. Răbdarea este cheia succesului

Dacă eşti o începătoare, roagă-l pe iubitul tău să te penetreze cât mai lent, pentru a nu avea probleme. Pe parcursului partidei de sex anal îţi poţi stimula clitorisul, dar ai grijă să acorzi importanţa cuvenită sexului anal.

Chiar dacă îşi doreşte foarte mult să facă sex anal, iubitul tău trebuie să înţeleagă că anusul trebuie să fie pregătit înainte de a fi penetrat.

4. Aveţi grijă la igienă

Multe persoane consideră că sexul anal este ceva murdar, atât la propriu, cât şi la figurat. Însă, plăcerea pe care ţi-o oferă această experienţă nu te va mai face să te gândeşti la cât de „murdar“ este sexul anal.

Nu uita însă că zona trebuie să fie foarte curată, iar pe lângă eliminarea părului inestetic este bine să foloseşti şi un gel intim dezinfectant, care să elimine microbii. Mai mult, este de preferat să faci un duş înainte de penetrarea anală şi să nu treci de la penetrarea anală la cea vaginală sau orală, deoarece bacteriile din anus pot cauza infecţii grave dacă ajung unde nu trebuie.

5. Folosiţi prezervativul

Chiar dacă aveţi încredere unul în altul şi faceţi sex normal fără prezervativ, încercaţi atunci când faceţi sex anal să folosiţi, măcar pentru început, prezervativul. Foarte important este ca după ce terminaţi prezervativul să fie aruncat, pentru a nu răspândi microbii.