3 lucruri esentiale despre viata sexuala

In conditiile in care societatea in care traim este extrem de avansata, nu mai este o rusine pentru nimeni sa vorbeasca despre sex. Tot ce conteaza este sa ne simtim bine...

In conditiile in care societatea in care traim este extrem de avansata, nu mai este o rusine pentru nimeni sa vorbeasca despre sex. Tot ce conteaza este sa ne simtim bine, sa uitam de inhibitii, sa ne lasam cuprinse de dorinta si mai presus de toate, sa iubim.

Iata 3 aspecte importante, care nu pot fi ignorate in momentul in care vorbim despre sex, si anume: timpul, locul si pozitiile sexuale clasice.

Cand facem sex?


Daca am adresa aceasta intrebare unui barbat, cu siguranta raspunsul ar fi: "Tot timpul!". Decizia de a face sex trebuie sa apartina ambilor parteneri. La inceputul unei relatii, dorinta este foarte mare; cu timpul insa, lucrurile intra pe un fagas normal.
Odata cu trecerea timpului, majoritatea dintre noi se confrunta cu asa zisa plictiseala, care intervine fara sa ne dam seama.

Daca tu si partenerul tau obisnuiti sa faceti dragoste numai noaptea, incearca sa schimbi meniul de la micul dejun. Sau, de ce nu, si pe cel de la pranz! Nu exista moment mai potrivit de a face dragoste decat acela in care si tu si partenerul tau va doriti cu ardoare acest lucru. Invata sa iti depasesti limitele, invata sa descoperi!

Unde facem sex?


De obicei, patul este cel mai confortabil loc. Indiferent de ora la care faci sex, daca locul se repeta, poate deveni plictisitor. A schimba locul unde faci dragoste este ca si cum ai schimba ziua cu noaptea.
Fie ca faci schimbari in dormitor, fie ca pui o patura jos, pe parchet, fie ca testezi masina de spalat rufe sau pe cea de spalat vase din bucatarie, poate fi la fel de incitant si de distractiv.

  • Dusul - ca si piscina, poate prezenta si unele dezavantaje, pentru simplul motiv ca lubrifiantii nu rezista atat de mult la o cantitate mare de apa. Un alt dezavantaj este acela ca singura pozitie pe care o poti pune in practica este cea in care stai in picioare, pozitie destul de incomoda in cazul in care unul dintre parteneri este mai mic de inaltime. Un altul este acela ca, de cele mai multe ori, podeaua din baie fiind umeda, este alunecoasa si exista pericolul unor accidente.
    Dezavantajele nu trebuie insa sa te opreasca sa faci din baie un loc preferat unde sa faci dragoste. Asa cum exista dezavantaje, exista si la fel de multe avantaje. Important este sa le descoperiti impreuna!

  • Alt loc decat in casa - a face sex intr-un alt loc decat in casa, este de cele mai multe ori o provocare. Majoritatea considera ca sexul afara din casa te aduce mult mai aproape de natura; altii considera ca fac ceva ilegal, ceea ce ii incita si mai mult, in timp ce altora le place sa priveasca cerul liber in timp ce fac dragoste. Daca planuiesti o partida de sex in mijlocul naturii, nu uita acasa paturica si evita spray-urile de tanatari sau lotiunile de soare.
    Pe langa faptul ca au un gust neplacut, in contact cu organele genitale nu au un efect foarte benefic.

  • Sex in locuri publice - sexul in locuri publice sau mai putin obisnuite face deliciul tuturor barbatilor. Indiferent de cat de ciudat este un loc,  senzatia ca ar putea sa te vada cineva face ca nivelul adrenalinei din corp sa atinga cote maxime.