Ai terminat cu fostul?

A merge mai departe dupa o despartire poate fi, uneori, cea mai grea incercare la care suntem supuse. Numai timpul, iertarea si cautarea sufletului pereche te mai...

A merge mai departe dupa o despartire poate fi, uneori, cea mai grea incercare la care suntem supuse. Numai timpul, iertarea si cautarea sufletului pereche te mai pot face sa lasi in urma tristetea. Chiar daca au trecut luni sau chiar ani de cand v-ati despartit, undeva, acolo, inca te mai gandesti la el. Iti doresti sa va impacati, dar, in acelasi timp, iti aduci aminte de toate momentele urate prin care ai trecut.

Regretele, sentimentele, pe care le-am avut sau, poate, inca le nutrim pentru fostul partener, ne influenteaza in viata de zi cu zi mai mult decat am crede.

Iata cateva lucruri care te vor ajuta sa iti dai seama daca ai terminat definitiv cu fostul iubit.

Ce se intampla in momentul in care ajungi in "locurile voastre"?

Cu siguranta, sunt multe locuri care iti aduc aminte de fostul tau partener. De exemplu, daca obisnuiati sa mergeti intr-o anumita cafenea, acum, cand treci pe acolo, te gandesti la el. Sau daca primul sarut a avut loc intr-un parc de distractii, inevitabil, de cate ori ajungi acolo, te simti nostalgica.

A te gandi la fostul iubit nu este, neaparat, un lucru rau sau gresit.
Pana la urma, daca ai iubit pe cineva, nu ai cum sa il stergi definitiv din memorie. Insa, in cazul in care gandurile tale se opresc asupra amintirii lui pret de o secunda, dupa care continui sa te bucuri de tot ceea ce iti aduce ziua respectiva, se poate spune ca ai trecut peste. Insa, daca incepi sa iti amintesti de toate lucrurile frumoase dintre voi si iti doresti sa le retraiesti, atunci probabil mai ai nevoie de ceva timp pentru a realiza ca relatia dintre voi a luat sfarsit.

Cat de des te gandesti la el?

Este absolut normal sa te gandesti la fostul iubit in momentul in care ajungi in locuri cunoscute sau atunci cand numele lui apare in cadrul unei conversatii.
Dar te gandesti la el si in timp ce ar trebui sa te concentrezi la altceva?

Spre exemplu, cauti un cadou pentru ziua unui prieten. In fiecare clipa te gandesti: "Tricoul asta i-ar veni foarte bine lui..." sau "Cu siguranta, i-ar placea un astfel de ceas". In acest caz, este mai mult decat sigur ca esti inca prinsa de vraja fostului partener. Te gandesti la el in momentul in care esti la biblioteca, intr-o sedinta la munca sau la sala de fitness?