Tuncay Ozturk despre Andreea Marin: „N-a fost dragoste la prima vedere”

Kinetoterapeutul turc a mărturisit într-un interviu că destinul a trimis-o pe vedeta TV la clinica în care lucra el, iar relaţia lor s-a înfiripat în timp.

Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) continuă să suscite interesul presei mondene. După despărţirea de Ștefan Bănică Jr. (48 de ani), episod care a produs rumoare în ianuarie 2013, vedeta a început o relaţie cu Tuncay Ozturk, pe care îl cunoscuse cu un an înainte, în Bodrum (Turcia), unde ea făcuse un tratament de recuperare fizică după problemele pe care le-a avut la coloana vertebrală.

Cei doi au recunoscut relația abia în iulie 2013, când Tuncay a publicat un mesaj pe Facebook, iar în ianuarie 2014, la un an de la despărţirea de Bănică Jr, Andreea Marin anunţa că s-a căsătorit cu iubitul turc. Acesta este al treilea mariaj al vedetei, iar ea se declară fericită şi mulţumită cu viaţa sa de familie.

Tuncay Ozturk s-a dovedit până acum mai comunicativ cu presa mondenă decât Ştefan Bănică Jr., iar Andreea a devenit şi ea mai deschisă când este solicitată să vorbească despre viaţa privată.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Kanal D, kinetorapeutul turc a făcut câteva mărturisiri interesante despre relaţia sa cu Andreea Marin şi despre planurile lor de viitor.

"Când a venit Andreea Marin la mine pentru tratament, mi s-a spus că vine cineva important, dar nu o știam despre cine este vorba. Din România îi știam pe Hagi, care e o legendă și în Turcia, și pe cei din fotbal. Am început tratamentul cu ea.
A fost destinul, a venit la mine. În mod normal nu așa s-ar fi întâmplat"
, i-a povestit el Andreei Mantea.