Tinerețe fără bătrânețe: 7 femei care arată fabulos la vârsta lor

17 Septembrie 2018
"Vârsta unei femei nu este importantă: poți fi minunată la 20 de ani, uimitoare la 40 și să rămâi fabuloasă pentru tot restul vieții" - ce frumos spunea cândva Coco Chanel!

Este perfect adevărat că unii oameni sunt câștigători la "loteria" genelor. Alții au grijă de aspectul lor și investec timp și bani pentru a arăta mereu bine. Așa înțelegem de ce timpul este mai înțelegător cu unele femei, iar semnele trecerii anilor sunt mai greu de observat pe chipul lor.


Bright Side prezintă 7 femei care arată fabulos la vârsta lor, demonstrând că vârsta este doar un număr și că frumusețea poate dura toată viața.

Yasmina Rossi, 63 de ani

Modelul francez este una dintre cele mai frumoase femei din lume la vârsta ei. Yasmine pune aspectul său fizic superb pe seama dietei organice pe care o urmează încă de când a crescut în Corsica, cu mult înainte ca acest stil alimentar să devină un trend mondial. În plus, faptul că folosește uleiuri naturale pentru îngrijirea tenului și a părului și că face mișcare o ajută să arate foarte bine.

Carol Alt, 57 de ani

Modelul și actrița canadiană se simte plină de energie la vârsta ei. Calitățile sale fizice i-au cucerit pe regretatul Ayrton Senna și pe fostul jucător de hochei Alexei Iașin. Modelul spune că nu are trucuri de frumusețe, dar secretul formei incredibile în care se află este dieta raw.

Nicola Griffin, 57 de ani

O femeie care impresionează cu aspectul său, Nicola și-a început cariera de model abia în urmă cu câțiva ani. Când copiii ei au crescut, Nicola și-a găsit un agent și a început să lucreze. Acum face ședințe foto, pozează pentru campanii, reclame și cataloage și poate fi văzută în clipuri TV și pe panouri publicitare.

Marie Helvin, 65 de ani

Considerată cândva cea mai frumoasă femeie din lume, Marie nu și-a pierdut trăsăturile superbe, iar la 65 de ani arată minunat. Ea spune că, neavând copii, își petrece timpul îngrijindu-se. Face sport, nu fumează și ține o dietă strictă. Un alt secret al frumuseții sale este faptul că n-a fost dezamăgită din dragoste; Marie a încercat mereu să evite apropierile emoționale în relații și crede că asta a scutit-o de suferința care ar fi lăsat urme asupra aspectului fizic.

Ines de La Fressange, 60 de ani

Ar fi greșit să o considerăm pe Ines doar un model. Francezii o socotesc o figură trendsetter, o emblemă a stilului și un exemplu de eleganță pariziană. A fost decorată cu cea mai înaltă distincție a statului francez, Ordinul Legiunii de Onoare.
Iners consideră că abilitatea de a evita situațiile stresante este secretul frumuseții sale, pentru că stresul provoacă apariția ridurilor.

Gillean McLeod, 60 de ani

Gillean a mărturisit într-un interviu că cea mai bună perioadă din viața ei a început după ce a împlinit 50 de ani. A divorțat și a trecut prin schimbări teribile care au făcut-o să devină altă persoană, dar și un om mai bun. A lucrat ca stilist pentru mult timp până când i s-a oferit ocazia de a încerca o carieră în modelling. La început, din cauza timidității sale native, îi era greu să lucreze, dar cu timpul a căpătat încredere. A început să se străduiască mai mult să se mențină în formă și a apărut și într-o reclamă pentru costume de baie.

Yolanda Hadid, 54 de ani

Mama celebrelor Bella și Gigi Hadid, Yolanda Foster Hadid și-a încheiat cariera de model la 31 de ani, dedicându-se familiei. Astăzi este cel mai bun consultant al fetelor sale. Recent, ea l-a ajutat și pe fiul său, mezinul familiei, să-și facă debutul în industria modei. Deși a abandonat cariera de model, Yolanda continuă să aibă grijă de aspectul ei fizic și este una dintre cele mai frumoase femei din lume la vârsta sa.