Scarlett Johansson, la al treilea mariaj: Vedeta își încearcă din nou norocul, după două divorțuri

Actrița s-a căsătorit cu Colin Jost, scenarist al show-ului de televiziune „Saturday Night Live”.

Scarlett Johansson și Colin Jost, scenaristul şi actorul show-ului "Saturday Night Live", s-au căsătorit weekendul trecut, într-o ceremonie intimă.

Anunţul a fost făcut de organizaţia caritabilă Meals on Wheels, care sprijină persoanele vârstnice. Organizaţia a transmis că Johansson şi Jost au sprijinit eforturile sale în timpul pandemiei şi că dorinţa lor este de a fi făcute donaţii, relatează Daily Mail.

Un reprezentant al actriţei a confirmat informaţia, adăugând că la ceremonia restrânsă au fost aplicate toate măsurile de siguranță impuse de pandemia de COVID-19.

Cuplul s-a căsătorit în Palisades, New York, iar la ceremonia organizată în cadru restrâns au participat rudele și cele mai apropiate persoane ale celor doi.

Johansson şi Jost şi-au anunţat logodna în mai 2019.

Ei au o relaţie din 2017, după ce actriţa a fost invitată într-o ediţie a emisiunii "Saturday Night Live".



Scarlett Johansson, în vârstă de 35 de ani, a mai fost căsătorită cu actorul cu Ryan Reynolds, între 2008 și 2011, și cu jurnalistul francez Romain Dauriac, între 2014 și 2017, cu care are o fetiță, Rose Dorothy Dauriac, în vârstă de șase ani.

Colin Jost, în vârstă de 37 de ani, prezentatorul rubricii "Weekend Update" din cadrul show-ului de televiziune "Saturday Night Live", nu a mai fost căsătorit.

"Mariajul nu e un lucru natural"


În 2017, Scarlett Johansson declara că ideea de căsnicie de lungă durată i se pare nerealistă.

"Cred că ideea de mariaj este foarte romantică; este o idee frumoasă şi aplicarea ei poate fi un lucru minunat. Dar nu cred că e natural să fii monogam", a mărturisit ea pentru revista Playboy.

"Ştiu că o să fiu privită altfel pentru asta, dar cred că e mult de muncă pentru ca un mariaj să meargă. Multă muncă. Şi faptul că atât de multă lume depune atât de mult efort dovedeşte că mariajul nu e un lucru natural"
, a continuat ea.

"Am un mare respect pentru mariaj, sunt şi eu căsătorită, dar cred că merge împotriva instinctului de a te uita la altcineva", a mai spus Scarlett.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998.

Citește și: Katy Perry, la 35 de ani.
Vedeta are cel mai frumos cadou de ziua ei


După acel rol, ea a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood. A primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers", "Iron Man 2" şi "Captain America: The Winter Soldier", dar şi prin prestaţia din "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.