Săracii oameni bogați! Kim Kardashian și Kanye West, imaginea ipocriziei: Au enervat lumea pozând în persoane de condiție modestă

Cele două vedete sunt ironizate pentru că au postat o imagine veche făcută în timp ce luau micul dejun într-o bucătărie modestă. Kim și Kanye sunt ridicoli, consideră utilizatorii rețelelor de socializare.

Toate strategiile de promovare pe care clanul Kardashian, în special Kim Kardashian, le-a aplicat cu insistență, de multe ori dincolo de limita normalului, sfidând adesea bunul simț și vulgaritatea, încep să provoace efecte secundare. Oamenii s-au cam săturat să mai fie luați de cobai și "miros" repede când starleta încearcă o nouă "manevră" prin care să câștige atenție. Asta s-a întâmplat și acum.

Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, sunt acuzați că au pretins că sunt modești și săraci, folosindu-se de clasa cea mai de jos și de cea medie ca de un element estetic, pentru că "dă bine" să fii din popor.

Cuplul, a cărui avere este estimată la 350 de milioane de dolari, a postat marți pe Instagram mai multe fotografii mai vechi.

Starleta în vârstă de 38 de ani și Kanye (41 de ani) apar în timp ce iau micul dejun într-o bucătărie obișnuită, care nu are nicio legătură cu decorul luxos al reședinței lor din Calabasas, California.

Într-unul dintre instantanee, Kanye mănâncă lapte cu cereale dintr-un bol, cu picioarele sprijinite pe scaunul pe care stă Kim, care se uită la el, în decorul modest al bucătăriei în stilul anilor '50. "Neața", a scris vedeta lângă imaginea pe care a postat-o pe Instagram, dar în loc de aprecieri, fanii au considerat ridicole aceste cadre.

Imaginile nu i-au impresionat pe fani.
În loc de aprecieri, aceștia au ironizat-o pe Kim. "Să te folosești de clasa de jos și de cea de mijloc ca de un criteriu estetic... Mi-aș dori și eu să pretind că sunt sărac în loc să fiu chiar așa", a scris cineva. "A cui casă ați închiriat-o ca să vă jucați de-a clasa mijlocie, Kim?", a întrebat-o un utilizator. "Probabil a aranjat o ședință foto în care să pozeze ca oameni săraci care își trăiesc viața amărâtă", i-a acuzat cineva.
"Îmi place când pretindeți că sunteți din clasa medie", a scris alt utilizator al rețelei de socializare. "Drăguță bucătărie", a comentat altcineva.

Pozele au fost făcute în studioul audio al producătorului muzical Rick Rubin, o emblemă a industriei de înregistrări, care, pe lângă colaborarea cu Kanye, a mai lucrat pentru Adele, Lady Gaga, Jay Z, Johnny Cash, Metallica, Red Hot Chili Peppers și Justin Timberlake.

Intenția starletei a obținut efectul invers, deși se vede clar că e vorba de fotografii vechi.
De altfel, Kim Kardashian a fost recent la Montreal, unde luni a participat la o prezentare de modă, notează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.