România mondenă: 8 vedete obsedate să facă mişcare. Vezi ce sporturi practică!

7 Mai 2012

Sportul este sănătate curată, spun medicii. Iar vedetele pot confirma acest lucru. Nu puţine sunt persoanele publice care, cu ajutorul exerciţiilor fizice, au ajuns să aibe un corp demn de toată invidia: coapse fără celulită, abdomen cu pătrăţele şi braţe tonifiate. 

Carmen Brumă a dat jos 30 de kilograme

Prezentatoarea de televiziune Carmen Brumă a muncit mult pentru a arăta atît de bine. În urmă cu câţiva ani, avea 87 de kilograme, dar cu ajutorul sportului a reuşit să ajungă la o formă de invidiat. "Alerg prin parc, mă duc pe stadion. Sunt o fire activă, iar acest lucru mă ajută să mă menţin în formă", povesteşte Carmen. Mai mult, vedeta va lansa azi o carte, intitulată "Sănătoasă, Suplă, Sătulă", însoţită de un DVD cu programe de antrenament.

Mihaela Rădulescu adoră să facă Kangoo Jumps

Principalul aliat al formei fizice de invidiat pe care o are Mihaela Rădulescu este sportul. Fie că aleargă în parc, înoată, face Kangoo Jumps sau fitness în sală, Mihaela nu "sare" niciodată peste ora de mişcare. "Sportul este prima condiţie pentru ca cineva să arate bine. Nu cred neapărat în sport cu antrenor. Cred în alergare sau mers foarte rapid zilnic. Nu aş putea să concep o zi fără alergare", a spus vedeta.

Anda Adam, abdomene "fără număr"

Anda Adam nu a fost niciodată o femeie slabă. Însă, a înţeles că pentru a-şi menţine silueta are nevoie de foarte mult sport. Cântăreaţa este recunoscută pentru multele ore petrecute la sală şi, nu de puţine ori, a declarat că face sport  "până la epuizare". "Vin la sală cam două ore în fiecare zi. Antrenamentul durează o oră şi jumătate, iar alte 30 de minute fac abdomene. Fără număr... pentru că doar aşa se poate să am un abdomen bine definit. Uneori vin la sală dimineaţa, iar seara merg să alerg în parc vreme de o oră.

Mircea Badea, nici o zi fără sport

Împătimit al sportului, Mircea Badea merge de câteva ori pe săptămână la sala de fitness şi aleargă ori de câte ori are ocazia. Vedeta Antena3 a declarat de mai multe ori că sportul este foarte important pentru sănătate şi îşi îndeamnă mereu fanii să facă cât mai multă mişcare.  

Andreea Raicu, DVD cu tae bo

Frumoasa Andreea Raicu îşi face timp întotdeauna pentru sport. Când totuşi e prea ocupată să meargă la sală, face exerciţii acasă. Vedeta are bandă de alergat şi greutăţi cu care lucrează în fiecare zi. Andreea crede că dacă vrei cu adevarat să mergi la sală, poţi să îţi faci timp, lipsa timpului este doar o scuză. "Şi eu când nu aveam energia sau starea necesară de a nu a merge la sală spuneam că nu am timp, dar timpul nu este un lucru care să te împiedice", este de părere prezentatoarea. Mai mult, vedeta Prima TV a lansat, în anul 2007, un DVD cu tae bo, pentru femeile care vor să facă sport, acasă.

Claudia a slăbit 10 kilograme cu ajutorul sportului

Claudia Cream a reuşit să slăbească peste 10 kilograme cu ajutorul exerciţiilor fizice. "E deja un mod de viaţă. Şi în vacanţă am făcut sport în fiecare zi. Nu mai mânânc carne, lactate, făină albă. Am slăbit peste 10 kilograme. Nu cred în lipo-absorbţii. Dacă poţi să arăţi bine făcând sport, de ce să te supui unei operaţii", a spus cântăreaţa. 

Alex Velea are un abdomen perfect

Alex Velea este un mare fan al sportului. Cântăreţul merge foarte des la sală, chiar şi la miezul nopţii, dacă ziua nu are timp. El are un program foarte strict de antrenamente, pe care nu le sare niciodată. De asemenea, Alex adoră să alerge în parc.

Vladimir Drăghia a făcut înot de performanţă

Fostul burlac, Vladimir Drăghia, face sport de la 6 ani, când a început să practice înotul de performanţă. "Aveam antrenamente în fiecare dimineaţă de la ora 6. Am muncit foarte mult pentru a arăta aşa", spune actorul.