România mondenă: 5 vedete obsedate de corpul lor. Ce fac să arate bine?

28 Aprilie 2014
Celebrităţile din întreaga lume au mare grijă de imaginea lor, iar atunci când apar în faţa publicului vor să arate impecabil. Însă, de multe ori, vedetele devin obsedate de aspectul lor fizic şi fac orice pentru a avea un corp de invidiat.

Ilinca Vandici, dependentă de sala de sport

Săptămâna trecută, Ilinca Vandici a vorbit la Kanal D, în cadrul emisiunii „Draga mea prietenă“, despre dependenţa ei de sala de sport.

„Întotdeauna vin îmbrăcată gros la sală. Nu vin aici ca să fac furori. Nu mă dezbrac la sală. Eu vin să mă antrenez. Sala este foarte importantă pentru mine. Atât pentru sănătate, cât şi pentru un corp armonios. Nu e tocmai uşor să arăţi aşa şi, ca să arăţi aşa, e nevoie de ceva muncă“, a spus Ilinca Vandici.

Bianca Drăguşanu, obsedată de slăbit

Considerată de mulţi a fi un ideal de frumuseţe, Bianca Drăguşanu a fost şi pusă la zid de unii nutriţionişti. Vedeta a apelat la mai multe operaţii estetice şi cure de slăbire pentru a slăbi, însă tot nu este mulţumită de felul în care arată.

Fosta soţie a lui Victor Slav încearcă în fiecare zi să facă diferite lucruri pentru a arăta tot mai bine, iar săptămâna trecută, pe când se afla în vacanţă în Turcia, a postat pe Facebook o fotografie în descrierea căreia îşi anunţa fanii că se pregăteşte să meargă la sala de fitness a hotelului în care se afla.

Inna petrece tot mai mult timp în sala de sport

La sfârşitul anului trecut, jurnaliştii de la WOWbiz notau că Inna a devenit obsedată de sport. Se pare că atunci când artista se află în Bucureşti, merge aproape zilnic la sala de fitness, iar atunci când este în turneu, face gimnastică în camera de hotel unde este cazată.

Valentina Pelinel face exerciţii acasă

În primăvara anului trecut, într-o zi ploioasă, Valentina Pelinel le dădea sfaturi pe Facebook femeilor care vor să aibă un corp de invidiat.

„Dacă vremea rece vă împiedică să ieşiţi din casă şi să mergeţi la sală, vă recomand să nu săriţi peste ora de sport şi să faceţi câteva exerciţii acasă“, spunea Valentina, după ce fusese acuzată că a devenit obsedată de sport.

Mantea nu poate slăbi, dar se operează

Andreea Mantea îşi doreşte foarte mult să scape de grăsimea de pe picioare, însă nu reuşeşte să slăbească nici cu ajutorul dietelor, nici dacă merge la sală.

La începutul acestui an, vedeta a afirmat că se gândeşte serios să se opereze pentru a scăpa de surplusul de greutate. „Am încercat să ţin o dietă, să mă apuc de sport, dar nu am reuşit. Am decis să-mi fac o lipoaspiraţie cu laserul. Vreau să scap de o porţiune care mă deranjează foarte tare, nu e vizibilă, dar personal mă deranjează foarte tare, când mă îmbrac, când mă dezbrac. Atunci când ai o problemă cu tine, e bine să o rezolvi“, a spus Andreea Mantea.