Rihanna, din nou provocatoare: Cântăreața a pozat topless în Brazilia

Vedeta este protagonista unui pictorial îndrăzneț, în care și-a lăsat sânii la vedere, acoperindu-și doar sfârcurile cu bandă adezivă.

Rihanna nu a pozat dezbrăcată pentru o revistă de bărbați, ci pentru respectabila Vogue, mai precis pentru ediția din Brazilia a acestei publicații.

Cântăreața a purtat cinci costumații diferite în pictorialul realizat în urmă cu o săptămână, pe insula Angra dos Reis. Ea s-a dezbrăcat fără inhibiții și s-a lăsat fotografiată pe nisipul plajei, având doar o bandă autoadezivă peste sfârcuri.



Într-o serie de imagini, Rihanna a purtat o pereche de chiloți aurii pe care i-a asortat cu brățări aurii prinse pe brațe și o eșarfă multicoloră, înfășurată pe cap.



Deși era înconjurată de o echipă destul de numeroasă, cântăreața în vârstă de 25 de ani și-a văzut liniștită de treabă și a strălucit în oglinzile folosite ca recuzită pentru ședința foto.

Provenind dintr-un stat insular, Barbados, ea este obițnuită să stea mult timp în costum de baie, astfel că vedeta s-a simțit ca acasă.



Înfășurată într-un prosop, ea s-a plimbat între locurile în care trebuia să pozeze cu un elicopter în care avea și bagajul, scrie ziarul britanic Daily Mail.

După o schimbare rapidă de costumație, Rihanna a continuat să pozeze topless, de data în pantaloni scurți cu model floral, foarte colorați, și cu o pălărie cu boruri foarte largi.

Pentru a treia parte a ședinței foto, ea a purtat sandale aurii, bikini negri, o jachetă verde și o șapcă.

Foarte relaxată, Rihanna a glumit cu membrii echipei tehnice.

Rihanna a postat și pe contul său de Instagram câteva imagini realizate chiar de ea pe insula braziliană, în care pare o Evă pierdută în Eden.



Dacă pentru ediția americană a revistei Vogue acest pictorial ar părea puțin cam deplasat, în Brazilia, unde nuditatea feminină este larg acceptată, fără a fi considerată ceva obscen, un astfel de material e bineprimit.

De altfel, numărul din această lună al revistei Vogue Brazilia conține un pictorial în care modelul Candice Swanpoel a pozat complet nud, scrie Daily Mail.

Actualmente, Rihanna este ocupată cu promovarea noului ei single, "Can't Remember To Forget You", înregistrat împreună cu Shakira.


Foto: Daily Mail






Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Ianuarie 2014