O imagine rară: Portretul de familie adorabil pe care Anna Kournikova l-a postat pe Instagram de ziua lui Enrique Iglesias

Anna Kournikova și-a încântat cei peste două milioane de fani de pe Instagram cu o fotografie de familie postată de ziua de naștere a soțului său, cântărețul spaniol Enrique Iglesias.

Fosta jucătoare de tenis, care de-a lungul carierei a fost numărul unu mondial la dublu, a distribuit o fotografie adorabilă pentru a celebra ziua de naștere a soțului său.
 
 
Anna, în vârstă de 40 de ani, și Enrique, care a împlinit 47 de ani pe 8 mai, au împreună trei copii - gemenii Nicholas și Lucy, de patru ani, și Mary, de doi ani.


Cei cinci membri ai familiei au fost fotografiați stând pe iarbă, în timp ce gemenii stau în brațele mamei lor. În timp ce se apleacă să o sărute pe Lucy, Enrique o ține pe umeri pe fiica cea mică.

„La mulți ani celui mai grozav tată din lume! Te iubim super mult!”, a scris Anna Kournikova în postare, adăugând un emoji în formă de inimă.

Fanii celebrului cuplu au adăugat numeroase comentarii în care i-au urat la mulți ani starului latino și i-au felicitat pe cei doi pentru familia lor frumoasă.

„Frumoasă familie! La mulți ani, Enrique!”, a scris un admirator.

Alții s-au arătat încântați de faptul că fosta tenismenă a publicat o imagine rară cu familia sa.

„În sfârșit, o fotografie de familie!”, a comentat un user.

Anna a postat ultima dată pe Instagram în luna decembrie a anului trecut, atunci când a distribuit câteva fotografii cu gemenii Lucy și Nicholas, care au împlinit patru ani pe 16 decembrie.


Kournikova a distribuit imagini cu cei doi copii și a adăugat un mesaj simplu - cifra 4 și un emoji în formă de inimă.

Într-una dintre fotografii, Nicholas apare purtând o bluză cu Mickey Mouse, iar într-o altă imagine, sora sa geamănă, Lucy, apare cățărată pe o scară dintr-un loc de joacă, purtând o fustă din tulle și tricou. 


Enrique a comentat la postarea partenerei sale cu o serie de emoji în formă de inimă.
Cele două vedete mai au împreună o fiică pe nume Mary, care a împlinit doi ani pe 30 ianuarie.


Starul pop a dezvăluit recent că cei trei copii ai săi au văzut videoclipul în care el și mama lor, Anna Kournikova, s-au cunoscut. Enrique și Anna s-au întâlnit prima dată în 2001, când ea a apărut în videoclipul „Escape” al starului spaniol.

„Cred - de fapt sunt sigur - că ei au văzut deja videoclipul”, a declarat Iglesias în timpul show-ului SiriusXM.

„Atunci când aud o melodie de-a mea îmi recunosc vocea, ceea ce este foarte cool”, a declarat el. „Dar când văd videoclipul, cred că sunt puțin bulversați. 'Ce caută mama acolo?'. Este uimitor să le observi expresiile”, a adăugat Enrique.


Anna Kournikova și Enrique Iglesias formează un cuplu de 20 de ani și se numără printre cele mai discrete cupluri de vedete.
Ei nu au făcut niciodată declarații despre relația lor și nu se știe dacă sunt sau nu căsătoriți, deși fosta tenismenă are pe Instagram numele Anna Kournikova Iglesias. Ea postează adesea imagini cu cei trei copii, însă publică foarte rar imagini în care apare alături de partenerul său de viață. Cele două staruri locuiesc împreună cu cei trei copii în Miami, Statele Unite.

La rândul său, Enrique postează rar pe contul său de Instagram imagini în care apare alături de mama celor trei copii ai săi. Pe 8 mai, când este celebrată Ziua Mamei în Statele Unite, starul pop a postat un video în care Kournikova dansează împreună cu fiica lor cea mică. „La mulți ani de Ziua Mamei tuturor mamelor din lume!”, a scris Iglesias în postare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Mai 2022