Nico si Vlad, in drum spre Belgrad

Pe data de 20 mai va avea loc, la Belgrad, editia de anul acesta a concursului Eurovision. Reprezentantii Romaniei din acest an sunt Nico si Vlad Mirita, iar piesa pe care o vor interpreta se numeste "Pe o margine de lume" si a fost compusa de Andrei Tudor.

Pe data de 20 mai va avea loc, la Belgrad, editia de anul acesta a concursului Eurovision.

Reprezentantii Romaniei din acest an sunt Nico si Vlad Mirita, iar piesa pe care o vor interpreta se numeste "Pe o margine de lume" si a fost compusa de Andrei Tudor.

Cei doi vor pleca la Belgrad, duminica, 11 mai. Acestia vor fi insotiti de ceilalti membrii ai delegatiei Romaniei la Eurovision, printre care Andrei Tudor si regizorul Petre Nastase.

Acesta din urma s-a ocupat de regia intregului proiect, aici incluzand si videoclipul piesei "Pe o margine de lume".

De vestimentatia din timpul show-ului de la Belgrad s-a ocupat Razvan Sanda, iar make-up-ul va fi realizat de Alex. Radulescu.

Romania va intra in concurs pe pozitia a 17-a. "Pozitia 17 in concurs e una avantajoasa, dar, pana la urma, nu este acesta factorul decisiv in rezultatul pe care il vom obtine si in calificarea piesei in finala.



Trebuie sa-i incurajam pe reprezentantii nostri si sa fim increzatori in evolutia lor pe scena", a declarat Ioan Duma, prezent la intalnirea de la Belgrad.

Daca se vor califica in finala din 24 mai, reprezentantii Romaniei vor concura, alaturi de ceilalti calificati, cu Marea Britanie (pozitia 2), Germania (pozitia 4), Franta (pozitia 19), Spania (pozitia 22) si Serbia (pozitia 23), tari participante direct in finala, conform noului Regulament EBU.

Acum, pe ultima suta de metri, cei doi sunt extrem de emotionati, asa cum este si normal, insa sunt hotarati sa faca un spectacol de zile mari.

"Sunt numeroase piese bune anul acesta, dar nu noi decidem cine va castiga. Desigur, vom face tot ce ne sta in putinta sa obtinem un loc cat mai bun, insa publicul va avea ultimul cuvant.

Am incredere ca telespectatorii din intreaga Europa vor lua cea mai buna decizie", a declarat Nico.