Motivul bătăii din lift: Solange Knowles a sărit la gâtul lui Jay Z din cauza Rihannei

Sora lui Beyonce și-a atacat cumnatul pentru că era convinsă că acesta vrea să o înșele pe sora ei cu vedeta originară din Barbados.

Imaginile difuzate în mai, în care Solange Knowles îl altoia zdravăn pe Jay Z, în văzul surorii sale, într-un lift, au generat numeroase zvonuri despre problemele din mariajul celor doi artiști.

Potrivit unor noi informații, publicate de presa americană, sursa conflictului ar fi fost o presupusă relație a cântărețului cu protejata lui, Rihanna.

12ani este diferența de vârstă dintre Jay Z și Beyonce
O sursă a declarat pentru New York Post că incidentul din lift a survenit după ce ea a aflat că rapperul plănuia să se întâlnească cu Rihanna, mai târziu, într-un club, după ce scăpa de atenția soției.
"Solange a luat foc - i-a zis ceva de genul <<Ajunge, acum vrei s-o faci cu Rihanna>>", a povestit sursa citată. "Pentru cei care-i cunosc, e clar că asta nu era ceva imposibil", a adăugat aceasta.

Probabil pentru a preveni zvonurile, Beyonce a postat pe Instagram imagini în care apare împreună cu Rihanna, după Met Gala.

Cele două cântărețe au fost multă vreme subiectul unei presupuse rivalități. În 2011, Beyonce a dat un răspuns "codificat" când a fost întrebată despre Rihanna: "E loc destul pe Pământ pentru mult regine.
Eu am un talent autentic, dăruit de Dumnezeu, și longevitate, care mă vor diferenția mereu de oricine altcineva"
, a declarat ea pentru revista Complex. "Am fost norocoasă să reușesc lucruri pe care tânăra generație de regine visează să le atingă. N-am niciun chef să râvnesc la tronul altcuiva. Mă simt foarte bine pe al meu, pe care l-am construit în ultimii 15 ani", a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iulie 2014