Jennifer Lopez, despre viaţa ei: "La 18 ani nu aveam unde să dorm"

Astăzi are o avere estimată la 250 de milioane de dolari. E una dintre cele mai dorite femei din lume, cu o carieră de succes şi se numără printre cele mai populare staruri. Dar viaţa n-a fost mereu la fel de generoasă cu ea. Jennifer Lopez a vorbit într-un interviu despre perioada în care nu avea unde să doarmă.
Cântăreaţa a dezvăluit, într-un interviu pentru publicaţia V magazine, că la 18 ani a fost nevoită să doarmă pe o canapea din studioul de dans după ce s-a certat cu mama ei, Guadalupe Rodriguez, pe tema viitorului său. 

Jennifer Lopez a declarat că părinţii nu au fost de acord ca ea să urmeze o carieră în showbiz, aşa că a plecat de acasă. "Eu şi mama aveam conflicte. Nu voiam să merg la facultate, îmi doream să fiu dansatoare profesionistă. Aşa că ne-am certat. Am început să dorm pe canapea, la studio. Eram fără adăpost, dar i-am spus mamei că asta e ceea ce vreau să fac", a povestit cântăreaţa.
 
 
Vedeta şi mama ei, Guadalupe, n-au avut mereu o relaţie bună, dar cu timpul fiecare a înţeles unde a greşit 
 
Din fericire, n-a durat mult până când lucrurile au început să se aşeze pe un făgaş bun pentru ea. După câteva luni, ea a primit un contract de dansatoare în Europa, apoi s-a mutat la Los Angeles. Aici, însă, s-a adaptat destul de greu, fiindcă ea era obişnuită cu stilul de viaţă din cartierul new-yorkez Bronx, unde crescuse. "Uram Los Angeles-ul. Mă întrebam: <<Unde-i magazinul de unde iau lapte?>> De ce nu-i nimeni pe stradă?>>"

Lopez a trecut şi peste acest impas. "Acum iubesc Los Angeles, dar nu-mi dă forţa pe care mi-o dădea Bronx-ul. Toată forţa de care am nevoie în viaţă o am din acel cartier", a spus cântăreaţa.
 
 
Casa din Bronx, unde a crescut Jennifer Lopez până la 18 ani 
 
Vedeta locuieşte acum într-o proprietate estimată la 10 milioane de dolari
 
Experienţa ei din tinereţe a determinat-o pe Jennnifer Lopez să-şi educe cei doi copii, gemenii Max şi Emme, în spiritul respectului pentru muncă. "Am învăţat ceva despre copii - ei nu fac ceea ce spui tu. Ei fac ce vrei tu", a spus artista. "Mi-am urmat părinţii. Tata lucra noaptea şi mi-am dat seama cât de mult făcea pentru noi. Mama lucra la şcoală. Simţeam mereu că nu pot să-i las. Şi am fost disciplinată de mică. Tot timpul mă pregăteam pentru ceva", a adăugat ea.
 
 

Jennifer Lopez a devenit celebră ca actriţă înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. De când a devenit cunoscută în anii '90 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".
 
 

Şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Cel de-al zecelea material de studio al artistei newyorkeze, născută din părinţi portoricani, va fi lansat în luna noiembrie.
 
 

Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. 

Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.
 
 

În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.


Foto: Hepta / Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2013