Înapoi în viitor: 12 imagini cu vedetele și copiii lor, făcute la aceeași vârstă

Părinții obișnuiesc să-și compare pozele din copilărie cu cele ale copiilor și, spre marea lor încântare, mulți descoperă o sumedenie de asemănări. Unii postează fotografiile pe rețelele de socializare ca să afle și părerile celorlalți. Iar celebritățile nu refuză nici ele acest joc.

Bright Side ne oferă exemplele a 12 vedete comparate cu copiii lor, la aceeași vârstă. Iată cât de mult seamănă!

Angelina Jolie și Shiloh Jolie-Pitt

Shiloh este primul copil biologic al actriței cu Brad Pitt. Astăzi, ea are aproape 13 ani. Deși poartă părul scurt și are un aspect băiețesc, multă lume este de părere că seamănă foarte mult cu mama sa.

Beyoncé și Blue Ivy Carter

Fiica cea mare a cuplului de artiști este un copil-vedetă. Părinții o iau deseori la concertele lor și la evenimente publice. Blue Ivy are șapte ani și mai are un frate și o soră care urmează să împlinească doi ani.

Victoria și Harper Seven Beckham

Harper are șapte ani și e cel mai mic copil al fostului mare fotbalist englez David Beckham și al soției sale, Victoria. Din ziua în care a venit pe lume, părinții ei n-au ascuns-o pe Harper de camerele foto și video, iar acum fotografiile ei apar des în presă.

David și Cruz Beckham

Cruz e cel mai mic dintre băieții soților Beckham. A fost botezat după numele unui prieten foarte bun de familie, Tom Cruise. Puștiul de 14 ani este atras de muzică și la 11 ani a compus prima lui piesă.

Drew Barrymore și Olive Barrymore-Kopelman

Actrița și consultantul de artă Will Kopelman au doi copii: Olive, în vârstă de opt ani, și Frankie, în vârstă de cinci ani. Drew a început să apară la TV când avea doar 11 ani. Într-unul dintre interviurile sale recente, actrița a spus că nu vrea ca fiii ei să joace în filme cât încă sunt copii.

Kim Kardashian și North West

Fiica cea mare a starletei americane are cinci ani și e o fetiță celebră care apare des în presă. Ea mai are un frate, Saint, în vârstă de trei ani, și o soră, Chicago, în vârstă de un an.

Jennifer Lopez și Emme Maribel Muñiz

În 2008, Marc Anthony (Marco Antonio Muñiz) și J Lo au devenit părinții gemenilor Maximillian David și Emme Maribel. Mama lor postează deseori pe rețelele de socializare imagini cu ei. Un amănunt observat de cei de la Bright Side este că gemenii nu sunt ceva neobișnuit în familia cântăreței.

Jessica Simpson și Maxwell Drew Johnson

Maxwell are șapte ani și este fiica mai mare a fotbalistului Eric Johnson și a cântăreței Jessica Simpson. Cuplul mai are un băiat, Ace, în vârstă de șase ani, iar în urmă cu două luni a venit pe lume al treilea lor copil, o fetiță, Birdie Mae Johnson.

Jennifer Garner și Violet Affleck

Fiica actorilor Jennifer Garner și Ben Affleck are deja 14 ani. Părinții săi nu postează pe rețelele de socializare poze cu copiii lor, dar aceștia sunt fotografiați uneori pe stradă sau la evenimente. Chiar și din rarele imagini surprinse de paparazzi sau de fotoreporteri se vede clar că Jennifer și Violet au multe în comun. Jennifer și Ben mai au doi copii - Seraphina (10 ani) și Samuel (7 ani).

Josh Duhamel și Axl Jack Duhamel

Acum cinci ani, fiul actorului Josh Duhamel și al cântăreței Fergie devenea celebru grație numelui său neobișnuit. Acesta a fost inspirat de cel al starului Axl Rose, solistul trupei rock Guns N’ Roses.

Orlando și Flynn Bloom

Flynn are opt ani, iar părinții lui, actorul Orlando Bloom și supermodelul Miranda Kerr caută să-l țină departe de atenția presei. Și totuși, paparazzii au reușit să obțină destule poze cu el. Chiar dacă au divorțat, Orlando Bloom și Miranda Kerr își cresc copilul în cele mai bune condiții și țin legătura permanent pentru binele acestuia.

Milla Jovovich și Ever Gabo Anderson

Actrița și regizorul Paul Anderson au doi copii. Fiica lor mai mică, Dashiel Edan, are patru ani, iar cea mare, Ever Gabo, are 12 ani. Cu fiecare an care trece, aceasta seamănă tot mai mult cu mama sa.