Hollywood: 7 foste iubite ale lui Tom Cruise. Află-le poveştile!

Se pare că scientologia îi controlează complet viaţa lui Tom Cruise şi a ajuns să-i dicteze acestuia chiar şi iubitele sau divorţurile. Nicole Kidman sau Katie Holmes sunt doar două dintre partenerele sale care nu au mai suportat regulile acestei biserici şi au pus punct relaţiei cu actorul.

Heather Locklear, o iubire copilărească

Înainte ca Tom Cruise să devină un sex simbol, iar Heather Locklear să devină celebra divă din "Melrose Place", cei doi au format un cuplu. S-a întâmplat în anul 1982, şi din cauza vremurilor, această relaţie a fost catalogată drept o joacă de adolescenţi. "Nici nu cred că ne-am sărutat!", declara Heather recent pentru Glamourmagazin.

 

 Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Cher a fost îndrăgostită până peste cap

Între Cher şi Tom Cruise este o diferenţă de 16 ani, dar asta nu i-a împiedicat ca în anul 1987 să aibă o relaţie care a durat câteva luni. Invitată la show-ul lui Oprah, faimoasa cântăreaţă a vorbit deschis despre acest subiect spunând că: "Am fost îndrăgostită de Tom. Era timid. Imi spunea că în liceu nimeni nu vorbea cu el. La un moment dat, când am ieşit împreună la un restaurant din New York, una dintre chelneriţe fusese colega lui de şcoală. Tom mi-a spus că fata aceea nu l-a băgat în seamă în şcoală. Atunci însă, când el devenise deja cunoscut, fata i-a acordat toată atenţia. Putea fi o relaţie extraordinară pentru că eu eram nebună după el."

 

 Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

 

Mimi Rogers a fost prima sa soţie

Se spune că, Mimi Rogers a fost cea pentru care Tom Cruise a părăsit-o pe Cher şi cea care l-a introdus în Scientologie. A fost prima relaţie serioasă a actorului care a dus la căsătorie după un an de relaţie. Căsnicia lor a durat doar doi ani până în anul 1990, Mimi fiind cea care a decis să pună punct relaţiei fără a comenta vreodată despre motivele separării.

 

 Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Nicole Kidman şi Tom au doi copii înfiaţi

În anul 1990, după divorţul de Mimi Rogers, actorul a cunoscut-o pe Nicole Kidman cu care s-a şi căsătorit în decursul aceluiaşi an. Mariajul lor a durat 11 ani şi a fost cel mai lung mariaj al actorului până în prezent. De-a lungul căsniciei, Nicole a rămas însărcinată de două ori, dar de fiecare dată a pierdut sarcina. Cei doi au adoptat însă doi copii, Isabella şi Connor, care după divoţ au rămas în grija tatălui. Nicole Kidman a declarat în timpul procesului că motivul principal al separării este apropierea excesivă a actorului de Biserica Scientologică.

 

  Sursă foto: Hepta

 

Penelope Cruz şi Tom Cruise au rămas prieteni

În 2001, Tom Cruise a început o relaţie cu actriţa spaniolă în timpul filmărilor pentru "Vanilla Sky" şi au format un cuplu destul de mediatizat. Pentru că îl iubea foarte mult, Penelope, catolică convinsă, s-a convertit chiar la scientologie. Deşi aveau planuri de căsătorie, ruptura dintre Penelope Cruz şi Tom Cruise s-a produs din cauza carierelor solicitante care îi obliga la o relaţie la distanţă. În anul 2004, cei doi s-au despărţit oficial, rămânând prieteni.

 

  Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Sofia Vergara, o iubire pasageră

Catalogată drept una dintre cele mai puternice femei hispanice din entertainment, Sofia Vergara l-a cunoscut pe Tom Cruise la o petrecere, iar de atunci au format un cuplu timp de trei luni. Se pare că, despărţirea acestora a fost tot rezultatul exagerărilor legate de scientologie ale lui Tom.

 

 Sursă foto: AFP / Mediafax Foto

Katie Holmes, cea mai mediatizată parteneră a actorului

În anul 2005, Tom Cruise şi Katie Holmes şi-au făcut publică relaţia, iar la numai un an de zile s-a născut Suri, primul copil biologic al actorului. La sfârşitul anului 2006, cei doi s-au căsătorit cu mare fast, făcând de pe atunci reclamă religiei scientologice care avea să le aducă sfârşitul mariajului. În ultimii ani, răceala dintre Tom şi Katie era mai mult decât evidentă, ducând în cele din urmă la cel de-al treilea divorţ al actorului. În urma divorţului, Katie a obţinut custodia principală a fetiţei şi o pensie alimentară de 10 milioane de dolari, conform Tmz.com.

 

   Sursă foto: AFP / Mediafax Foto