Hollywood: 6 vedete care au slăbit peste noapte

După multe încercări şi multe nereuşite, unele vedete de la Hollywood reuşesc să şocheze o lume întreagă când îşi fac apariţia mai slabe cu până la 30 de kilograme! Dietele drastice şi sportul intens le ajută pe staruri să scape de kilogramele de grăsime. Iată câteva dintre ele care au slăbit miraculor, într-un timp destul de scurt:

Jessica Simpson

Cântăreaţa Jessica Simpson se pregăteşte de nuntă şi asta a determinat-o să facă schimbări drastice în dietă şi în stilul său de viaţa. Jessica se antrenează câte 75 de minute, de patru ori pe săptămână cu Tracy Anderson, un adevărat guru în ceea ce priveşte fitnessul, în Statele Unite. Rezultatele se văd deja! Vedeta a slăbit foarte mult, în numai o lună.

Kelly Osbourne

Fiica lui Ozzy Osbourne a slăbit rapid 18 kilograme şi s-a transformat peste noapte într-o vedetă sexy. Kelly a declarat că emisiunea "Dancing with the Stars", varianta americană a "Dansez pentru tine" a ajutat-o să facă acest pas, iar când a văzut cât de bine se simte slabă, a decis să facă tot ce i-a stat în putinţă pentru a rămâne astfel.

John Goodman

Actorul John Goodman, cunoscut pentru numeroasele sale comedii, a reuşit să slăbească peste 30 de kilograme, într-un timp foarte scurt. Actorul în vârstă de 57 de ani a declarat că pe lângă dieta riguroasă, a fost ajutat foarte mult de sport. 

50 Cent

50 Cent a fost botezat 50 Pounds de americani, după ce a slăbit 50 de livre, echivalentul a aproximativ 20 de kilograme, în două luni. Cântăreţul i-a calmat pe fani, care se întrebau dacă nu cumva idolul lor suferă de vreo boală incurabilă. Acesta le-a explicat că a slăbit pentru a interpreta rolul unui sportiv bolnav de cancer, dar în viaţa "reală" este perfect sănătos.

Jennifer Hudson

Jennifer Hudson a slăbit efectiv peste noapte. Toată lumea a fost vrăjită de "grăsuţa" talentată care a şi câştigat un premiu Oscar pentru Dreamgirls. În foarte scurt timp, Jennifer nu s-a mai mulţumit cu statul de vedetă talentată şi atât şi a ţinut neapărat să le arate tuturor că poate fi şi extrem de sexy. Cum a reuşit? Jennifer a declarat că o aplicaţie iPhone a ajutat-o să îşi măsoare porţiile şi să facă cele mai bune alegeri alimentare.

Missy Elliott

Cântăreaţa Missy Elliott i-a şocat pe toţi când a apărut dintr-o dată slabă. Starul american a reuşit să dea jos peste 20 de kilograme în câteva luni, controlându-şi porţiile şi renunţând la sucurile îndulcite. De asemenea, a apelat la serviciile unui antrenor de fitness care a ajutat-o să capete o formă fizică de invidiat.