Hollywood: 5 idei ca să-ţi recâştigi silueta inspirate de la vedete

Kim Kardashian a reuşit să slăbească în timp rapid de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Însă ea nu este singura vedetă care ştie să lupte împotriva kilogramelor.

Nu este uşor să ai o siluetă de vis. Dieta echilibrată, sportul şi exerciţiile de relaxare trebuie să facă parte din viaţa de zi cu zi. Vedetele au la dispoziţie ajutorul celor mai renumiţi specialişti care le ajută să scape de kilograme în timp rapid. Iată câteva dintre secretele lor!

Kim Kardashian, dietă bogată în grăsimi şi săracă în carbohidraţi

După ce a născut, Kim Kardashian a reuşit să slăbească în timp rapid. Succesul său s-a datorat în mare parte dietei Atkins, regim alimentar care presupune un consum ridicat de grăsimi şi scăzut de carbohidraţi.

Un reprezentant Atkins care colaborează cu celebra mămică a dezvăluit câteva secrete despre dietă. "Mănâncă multe proteine, grăsimi sănătoase precum cele din nuci şi avocado, carbohidraţi, fructe, legume şi brânză. Vrea să fie o mamă sănătoasă, nu să îşi altereze laptele cu regimuri de slăbit. De aceea, s-a apucat de dieta Atkins de la sfârşitul lui iunie, după ce a primit acordul medicului".

Christina Aguilera a scăpat de 14 kilograme prin şedinţe Reiki

Vedeta a reușit să slăbească aproximativ 14 kilograme prin metoda ședințelor Reiki, o metodă japoneză holistă, care vindecă trupul, mintea și spiritul, punând ordine în emoții. De asemenea, vedeta a urmat o dietă săracă în carbohidrați și a făcut și exerciții de yoga. "Metoda Reiki este cea care a ajutat-o să-și pună ordine în gânduri și i-a oferit disciplina necesară pentru a mânca sănătos și a putea să piardă în greutate. Christina urmează ședințe Reiki de trei ori pe săptămână", a declarat o sursă apropiată vedetei.

Kelly Osbourne face zilnic exerciţii cardio, yoga şi pilates

Kelly Osbourne este una dintre vedetele care a reuşit să şocheze cu transformarea sa. Vedeta a slăbit 20 de kilograme. Secretul? Multă voinţă. "Am făcut o schimbare în viaţa mea, iar slăbitul a fost un punct de cotitură uimitor. Fac câte o jumătate de oră de exerciţii cardio, fac şi antrenamente în aer liber, yoga sau Pilates, le combin", a explicat Kelly. Vedeta a dezvăluit şi ce mănâncă acum. Dimineaţa, preferă cereale sau o omletă dintr-un ou, la prânz optează pentru un burger din carne de curcan, iar cina conţine o porţie de carne şi legume.

Jennifer Hudson urmează o dietă personalizată

După ce a devenit mamă, actriţa a decis că este momentul să scape de kilogramele în plus care au clasat-o printre reprezentatele curvy de la Hollywood. Vedeta a reuşit să dea jos nu mai puţin de 27 de kilograme cu ajutorul unui program personalizat celebru în State, Weight Watchers. "Mă simt mai puternică de când am învăţat să-mi controlez porţiile de mâncare şi să-mi aleg mâncarea care satisface nevoile organismului meu", declara Jennifer.

Peter Jackson a renunţat complet la junk food

Realizatorul trilogiei "Stăpânul inelelor" a slăbit mai mult de 30 de kilograme în numai zece luni. "Mă săturasem să fiu gras, aşa că mi-am schimbat alimentaţia. Nu mai consum hamburgeri, ci iaurturi şi musli. Se pare că funcţionează. Am renunţat complet la junk food", a declarat Peter. În plus, Jackson susţine că programul încărcat l-a ajutat să scape de kilograme.