Gwyneth Paltrow și Kate Hudson despre cel mai prost sărut de care au avut parte într-un film: „Parcă îl sărutam pe fratele meu“

Prietenele au multe în comun. Gwyneth Paltrow și Kate Hudson au vorbit despre o experiență pe care amândouă au trăit-o pe platourile de filmare: cel mai prost sărut de care au avut parte.

Cele două vedete s-au amuzat amintindu-și de bărbații celebri cu care s-au sărutat pe platourile de filmare. Ele au discutat despre acest subiect marți, în podcast-ul găzduit de platforma Goop a actriței Gwyneth Paltrow.

Când Gwyneth a întrebat-o pe Kate care a fost cel mai bun sărut de la filmări, aceasta i-a răspuns care a fost cel mai prost: "Sincer, cred că nu am avut parte de cele mai bune săruturi. Cred că ar fi trebuit să le primesc pe cele mai bune", a spus ea.

Kate Hudson (41 de ani) l-a menționat imediat pe Matthew McConaughey, cu care a făcut pereche în două filme, "Fool’s Gold" (2008) și "How To Lose A Guy In 10 Days" (2003).

"De fiecare dată când îl sărutam pe McConaughey se întâmpla câte ceva, îi curgea nasul sau bătea vântul", a povestit Hudson. "Exact când trebuia să ne sărutăm, la sfârșitul lui <<Fool’s Gold>>, după prăbușirea avionului, el avea muci pe toată fața!", a continuat actrița, făcând un zgomot dizgrațios în timp ce râdea.

La rândul său, Gwyneth Paltrow (48 de ani) l-a nominalizat pe Robert Downey Jr: "Când îl sărutam pe Robert mă gândeam: <<Cred că e o glumă, parcă l-aș săruta pe fratele meu>>", a mărturisit ea.



Gwyneth și Robert Downey Jr au jucat în șapte filme, printre care se numără și trilogiile "Iron Man" și "Avengers".


În schimb, ea și-a amintit și de un actor care i-a oferit un sărut pe cinste: Billy Crudup, cu care a jucat în "Almost Famous". "Știi cine săruta bine, dar n-ai văzut scena pentru că au tăiat-o, a fost Billy. Billy era bun. A fost bine. Se vedea că știe să sărute", a spus Patrow.



Citește și: Kate Beckinsale, ambasadoarea copiilor pierduți. Vedeta a dezvăluit secretul care i-a distrus sufletul

 

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.