Gwyneth Paltrow se menține în formă: Vedeta arată perfect după cura de detoxifiere

Dieta strictă pe care actriţa în vârstă de 42 de ani a urmat-o în această lună a avut efect. Silueta ei a putut fi admirată pe o plajă din Mexic.

Cunoscută ca o adeptă a dietelor, actriţa americană nu se abate pentru nimic în lume de la convingerile sale, socotite uneori chiar extreme. După sărbători, ea a trecut din nou la detoxifiere, renunţând la alcool, cafeină, zahăr, gluten şi lactate. Aşa că nu-i de mirare că a afişat o siluetă perfectă în vacanţa petrecută săptămâna trecută în Mexic.

Vedeta s-a relaxat la soare pe plaja din Cabo, iar costumul de baie o prindea perfect, lucru cu care nu se pot mândri multe vedete la 42 de ani. Rezultatele curei sunt evidente. În plus, Gwen a lucrat din greu la sală cu antrenoarea celebrităţilor, Tracy Anderson, care a pus-o serios la treabă.

După escapada scurtă din Mexic, Paltrow s-a întors la Los Angeles pentru a promova ultimul ei film, "Mortdecai", în care joacă alături de Johnny Depp, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

În decembrie, presa a scris că Gwyneth Paltrow şi fostul ei soț, Chris Martin, plănuiesc o "detoxifiere spirituală şi fizică" după sărbătorile de Crăciun. Cei doi, care s-au despărţit în luna martie şi sunt în plin proces de divorţ, sunt în continuare prieteni şi plănuiesc să petreacă împreună câteva zile într-un complex hotelier din California, de Anul Nou, pentru a-şi găsi echilibrul, a anunțat site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Ei se îndreaptă către We Care Spa din Palm Springs. De când Chris s-a despărţit de Jennifer Lawrence, relaţia dintre el şi Gwyneth s-a îmbunătăţit şi sunt din nou prieteni foarte buni. Chris a decis deja să renunţe la angajamentele privind munca şi să petreacă puţin timp departe de ceea ce înseamnă Coldplay, pentru a putea fi alături de copiii lor"
, a declarat o sursă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Ianuarie 2015