Frumusețe fără vârstă: Cindy Crawford a pozat topless la 47 de ani

Deși se apropie de 50 de ani, celebrul supermodel refuză să îmbătrânească. Vedeta a realizat un pictorial sexy, în care arată uimitor.

Cindy a pozat topless pentru V Magazine, goliciunea ei fiind mascată doar de unghiurile alese de fotograf şi de o pătură de picnic. Într-una dintre imagini, ea stă întinsă pe iarbă, într-un decor ce aminteşte de un camping, şi îşi sprijină capul pe un câine. Acoperită cu o pătură în pătrăţele, Cindy îşi expune picioarele lungi şi foarte bine lucrate.

Într-o altă imagine, ea este îmbrăţişată pasional de manechinul Clemen Chabernaud. Îmbrăcată doar cu o jachetă de piele, Cindy îşi împinge spatele spre partenerul ei, simulând o ipostază foarte senzuală.

Mamă a doi copii, Cindy Crawford arată la fel de tânără ca în perioada în care domina lumea modei. 



În interviul publicat de V Magazine, ea a vorbit despre momentul în care a simţit că este un supermodel: "Dacă ar fi să aleg cel mai bun moment din cariera mea, aş spune că a fost show-ul pentru Versace, cu Naomi (Campbell), Linda (Evangelista), Christy (Turlington)", a declarat ea. "Atunci am apărut în videoclipul <<Freedom>>, al lui George Michel. El era în primul rând, iar noi veneam spre el sărind şi dând din mâini", a povestit ea.

Cindy a vorbit şi despre momentul în care Harry Styles, de la One Direction, a venit la ea acasă pentru a face pizza împreună cu soţul ei, Rande Gerber şi copiii lor, Kaia şi Presley, în vârstă de 12, respectiv 14 ani. Copii cuplului s-au împrietenit cu celebrul cântăreţ şi au avut o zi amuzantă. "Copiii mei făceau pizza, iar Harry i-a întrebat: <<Bun, aţi pus destulă făină ca să nu se lipească?>>. Iar soţul meu a spus: <<Cum Dumnezeu de ştii tu asta?>>. Fata cea mică l-a lămurit: <<O, a lucrat la o brutărie, tată. Toată lumea ştie asta>>."

Cindy Crawford şi-a început cariera în anii '80, când avea doar 16 ani. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.



Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Noiembrie 2013