Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit. Vin Diesel, cel mai bun prieten al tatălui său, a condus-o la altar

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse cu logodnicul său, actorul Louis Thornton-Allan.
Cei doi și-au confirmat relația în luna iulie a acestui an, iar o lună mai târziu au anunțat că s-au logodit. 

Vineri, Meadow, în vârstă de 22 de ani, a postat pe Instagram un video alb-negru cu ceremonia restrânsă desfășurată pe o plajă din Republica Dominicană. La nuntă au participat familia și prietenii apropiați, inclusiv colegii tatălui său din seria „Fast and Furious”, Vin Diesel și Jordana Brewster.

„Suntem căsătoriți!!!”, a scris ea în postarea de pe Instagram.

Citește și: 
Amintirea unei copilării dureroase. Hugh Jackman a distribuit o fotografie oferită de mama sa, care l-a abandonat


Diesel, care este nașul de botez al lui Meadow, poate fi observat stând lângă mireasă. O sursă a confirmat pentru Us Weekly că actorul în vârstă de 54 de ani a condus-o la altar pe fiica regretatului său prieten.
Ea a postat o imagine pe Instagram în care apare la brațul lui Diesel. 


Meadow a purtat o rochie Givenchy Haute Couture cu un model minimalist, realizată din saten.

În video, Meadow și Thornton-Allan urcă într-o mașină albă, pozând în același timp pentru fotografii de nuntă.

Meadow a declarat pentru Vogue că pandemia le-a afectat planurile de nuntă.

„Familia lui Louis nu a putut participa. Mulți prieteni pe care îi considerăm ca făcând parte din familie de asemenea nu au putut ajunge din cauza restricțiilor de călătorie”, a declarat tânăra.


Paloma, mătușa lui Meadow, a fost cea care i-a ajutat cu planificarea nunții.

„A făcut o treabă incredibilă.
Nu ne-am fi putut imagina ceva care să fie mai perfect de atât. Sinceră să fiu, a fost ușor și simplu. Eu și Louis am știut exact ce ne dorim încă de la început. A fost o ceremonie intimă”, a adăugat fiica lui Paul Walker.

După ceremonie, a avut loc o petrecere pe plajă. „Eram toți desculți, dansând în nisip. Pentru a încheia noaptea, a fost un foc minunat de artificii și am lansat lampioane pe cerul nopții”, a spus modelul.

Meadow, care avea 15 ani când tatăl său a murit într-un accident de mașină pe 30 noiembrie 2013, a pus bazele unei fundații nonprofit în memoria lui, numită The Paul Walker Foundation, care este dedicată cercetării marine, una dintre pasiunile lui. 

Modelul, care a defilat pentru Givenchy și Proenza Schouler, a participat în luna iunie a acestui an la premiera F9, cel mai nou film din franciza „Fast and Furious” care l-a făcut faimos pe tatăl său.



În luna iunie, Diesel a vorbit despre ce înseamnă pentru el faptul că este nașul lui Meadow și a dezvăluit că este „foarte protector” cu fiica prietenului său, pe care el îl numește adesea „fratele meu”.

„Este prima persoană care îmi urează la mulți ani de Ziua Tatălui”, a spus starul.

„Să o văd alături de copiii mei este una dintre cele mai frumoase imagini.
Sunt momente când o văd că se joaca cu Pauline (n. red fiica lui) și mă afectează profund pentru că îmi imaginez ce simte fratele meu (n. red Paul Walker) când vede asta”, a mai spus Vin Diesel.


Foto: Hepta; Instagram/meadowwalker

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Octombrie 2021