Fericiți și fără acte: 8 cupluri de vedete care sunt împreună de mulți ani, dar refuză să se căsătorească

18 Iunie 2022
Pentru mulți oameni, ziua nunții este acel prag care face trecerea către adevărata viață de cuplu. Nu înseamnă, însă, că cei care aleg să nu se căsătorească niciodată nu au intenții la fel de serioase față de partenerii lor.


Unele cupluri de vedete ne demonstrează că există căsnicii perfect fericite și fără acte. Mai mult, unele staruri consideră că tocmai lipsa acelui document care face totul oficial este secretul unei relații frumoase până la adânci bătrâneți.
 

Descoperă cuplurile de vedete care au decis să nu se căsătorească niciodată:

 

Eva Mendes și Ryan Gosling

Mendes și Gosling, care au împreună două fiice, formează un cuplu din anul 2011, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al productiei „The Place Beyond the Pines”. Ei au vorbi deschis despre faptul că nu vor să se căsătorească niciodată. „Iubesc ideea de uniune, este foarte frumos. Dar nu cred că avem nevoie de o bucată de hârtie doar pentru că așa ne spune societatea”, a declarat Eva într-un interviu. Ea a mai spus că i se pare foarte sexy să fii alături de o persoană la 50 sau 60 de ani și să spui cu mândrie „Este iubitul meu”.

Goldie Hawn și Kurt Russell

Cei doi actori celebri au o relație încă din anul 1983. „Pentru oamenii ca noi, certificatul de căsătorie nu aduce nimic în plus față de ceea ce avem deja”, a declarat Russell într-un interviu din 2020. „Nu este vorba de căsătorie. Este vorba despre oameni și relație, și de dorința de a rămâne împreună”, a adăugat Goldie.

Oprah Winfrey și Stedman Graham

Oprah și-a găsit jumătatea în anul 1986, în persoana lui Stedman Graham. Deși au fost logodiți în anul 1992, ei au anulat nunta un an mai târziu. Oprah a dezvăluit ulterior că acest lucru le-a salvat relația. „Amândoi spunem în prezent 'Dacă ne-am fi căsătorit, nu am mai fi fost acum împreună'”, a spus vedeta TV.

Rose Byrne și Bobby Cannavale

Actrița australiană și actorul american formează un cuplu din anul 2012 și au împreună doi copii. Deși nu și-au oficializat relația, Cannavale a dezvăluit că ei își spun unul altuia soț și soție. „Urăsc toate celelalte cuvinte! Iubit și iubită sună prea tineresc. Partener sună lipsit de emoție. Cum altfel ne-am putea spune?”, a declarat actorul.

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham

Supermodelul și iubitul său celebru s-au cunoscut la o petrecere în Londra, în anul 2009. Ei sunt părinții unui băiețel în vârstă de patru ani și a unei fetițe născute în 2022. După mai mult de un deceniu petrecut împreună, cele două staruri nu au de gând să se căsătorească. „Pentru orice cuplu care are o relație de o anumită perioadă de timp, există presiunea majoră de a se căsători. În mod clar cred în căsătorie, dar să fiu într-o relație fericită este mult mai important pentru mine”, a declarat Rosie.

Ricky Gervais și Jane Fallon

Actorul de comedie și iubita sa s-au cunoscut în timpul facultății și sunt împreună din anul 1984. Întrebată de ce ea și partenerul său nu s-au căsătorit, actrița a răspuns: „Nu suntem căsătoriți pentru că niciunul dintre noi nu este agitat în privința asta”. Ea a adăugat că mariajul „nu este ceva de care vreunul dintre voi să aibă nevoie”.

Maya Rudolph și Paul Thomas Anderson

Actrița americană și regizorul Paul Thomas Anderson formează un cuplu din anul 2001 și au împreună patru copii. Deși nu și-au oficializat niciodată relația, Maya Rudolph a dezvăluit că atunci când se referă la Anderson nu mai spune „iubitul meu”, ci „soțul meu”. Această schimbare a intervenit după nașterea copiilor lor. „Înseamnă că este tatăl copiilor mei și că locuiesc cu el, că suntem un cuplu și că niciunul dintre noi nu pleacă nicăieri”, a declarat actrița.

Sandra Bullock și Bryan Randall

Actrița în vârstă de 57 de ani a mai fost căsătorită și a divorțat în anul 2010. Ea are în prezent o relație cu Bryan Randall din anul 2015 și se pare că nu își dorește să se mai căsătorească în viitor. „Nu spun să faceți ca mine, dar eu nu am nevoie de o hârtie pentru a fi o parteneră devotată și o mamă devotată”, a declarat Sandra.