Emily Ratajkowski, atacată pentru o poză pe plajă: A vrut să se distreze, dar a exagerat

Fotomodelul cunoscut pentru imaginile în care își promovează posteriorul a încercat să-și păstreze „rețeta succesului“ cu o fotografie amuzantă. Numai că de data asta a cam exagerat.

Ce-i al ei e al ei, iar Emily Ratajkowski știe bine asta, doar că a cam început să exagereze - după ce s-a făcut remarcată cu posteriorul ei bombat, pe care îl expune zilnic în imaginile postate pe rețelele de socializare și în ședințele foto, ea pare să-și pierdut simțul măsurii. Pe lângă numărul mare al imaginilor de același tip pe care le publică continuu, modelul în vârstă de 27 de ani a început să-i calce pe nervi pe internauți cu încrederea ei nelimitată în atuurile sale fizice.

În mod sigur, Emily nu credea că va veni o zi în care pozele cu posteriorul nu-i vor mai aduce atâtea aprecieri, ci, dimpotrivă, un val de critici.

Vedeta a ajuns aici pentru că a postat pe Instagram o imagine pe care mulți au considerat-o o comparație nefericită cu o prietenă al cărei corp nu este atât de atrăgător ca al ei.

Emily Ratajkowski s-a lăsat fotografiată la plajă, de sus, în timp ce stătea întinsă pe burtă, pe cearceaf, într-o poziție deloc ofensivă, care îi evidenția silueta impecabilă și, desigur, posteriorul perfect. Numai că alături stătea o prietenă durdulie, Caitlin King, cu un costum de baie nu la fel de elegant și cu o siluetă și un posterior nu la fel de atractive.
Diferențele fizice dintre cele două sunt imposibil de ignorat, iar dintr-o fotografie obișnuită, Emily a reușit să facă o imagine comparativă. Greșeala ei a fost că a postat-o pe Instagram, iar utilizatorii au criticat-o pentru acest gest.

Unii au considerat că și-a umilit prietena pozându-se astfel: "De ce și-ar supune prietena unei astfel de umilințe și unor atacuri online postând asta?", a întrebat cineva. "Ai pus poza asta special ca să se vadă clar că corpul tău e mai frumos decât al prietenei tale", a acuzat-o altă persoană. "Să fii gras nu-i nici frumos, nici sănătos; hai să nu fim ipocriți, te rog", este un alt comentariu.


Emily a folosit imaginea pentru a-și promova colecția de costume de baie Inamorata, scrie Daily Mail. Ea i-a luat apărarea prietenei sale și a încercat să explice de ce a publicat fotografia. "Îmi place corpul prietenei mele și amândouă credem că ea arată bine aici și că e o poză drăguță făcută în timp ce ne prăjeam la soare. Sunt mândră că poartă costumele mele de baie", a scris vedeta. "Corpurile diferite sunt frumoase și sper că toți vom înțelege asta curând", a mai precizat ea.

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut în videoclipul provocator pentru "Blurred Lines" al lui Robin Thicke.
De atunci ea a jucat în filmele "We Are Your Friends", "Gone Girl", "Entourage", "I Feel Pretty" și "In Darkness".

Top-modelul s-a clasat pe locul patru în 2014 în topul celor sexy femei din lume publicat de revista FHM.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.