Dosar Eva: 7 vedete care au fugit de acasă după scandaluri cu partenerii lor

12 August 2012

Vara, de regulă, vedetele își văd de vacanțele lor, iar actualitatea mondenă devine mai puțin palpitantă. Dar mai sunt și excepții - noul scandal din familia Prigoană a dat din nou de lucru tabloidelor și emisiunilor TV de profil.

După o perioadă de tensiuni pe care nu şi le explică, Adriana Bahmuţeanu a decis să-şi ia cei doi băieţi şi să plece din casă, lăsându-l din nou singur pe Silviu Prigoană, cu gândul că poate îi vine mintea la loc.

O tactică riscantă, pe principiul "totul sau nimic", care poate duce la împăcare sau la divorţ, dar pe care în ultimii ani au pus-o în practică şi alte vedete din România. Cu ce rezultate, vedeți aici.

Bahmu și Prigoană, aproape de al patrulea divorț

Pe 4 august, după o ceartă mai aprinsă cu soțul ei, Adriana Bahmuțeanu și-a luat cei doi copii și a plecat de acasă. În replică, Silviu Prigoană a depus marți la Judecătoria Sectorului 3 o cerere de încredințare a celor doi copii ai lor, Eduard și Maximus.

Adriana susține că nu știa că soțul ei a dat-o în judecată. "Ne-am certat sâmbătă de la aerul condiţionat. El voia să fie foarte frig în casă, iar mie şi copiilor ne curgeau nasurile. Pentru că era o atmosferă foarte apăsătoare în casă, mi-am luat copiii şi am plecat la un fin de-al nostru care are un hotel lângă Bucureşti. M-am gândit să îl las câteva zile singur să se liniştească cu capul, şi eu la fel. Mă şochează comportamentul lui. Silviu chiar e nebun! Cred că l-a bătut prea mult soarele în cap", a declarat ea pentru cotidianul Libertatea.
În schimb, deputatul a depus o plângere împotriva soției sale pentru părăsirea domiciliului conjugal, cerând încredințarea celor doi copii minori ai cuplului. "Adriana a plecat de acasă? Nu ştiam... Sunt în Serbia... Şi chiar dacă a plecat, e majoră, e vaccinată. Oricum, soţia mea a mai plecat de multe ori cu copiii. Nu e vorba de nici un divorţ. E doar o acţiune încadrată juridic la regimul familiei", a spus Prigoană pentru ziarul citat.

Deocamdată, cei doi nu au anunțat ce vor face mai departe. Deși politicianul a subliniat că prin acțiunea lui nu vizează divorțul, evoluția acestui scandal rămâne imprevizibilă.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit pentru prima dată în 2003. N-a fost însă o relație liniștită, pentru că într-un interval de nouă ani ei au ajuns de trei ori în fața judecătorilor, cerând divorțul. Ultima oară s-au căsătorit în 2009, chiar în ziua în care Adriana Bahmuțeanu împlinea 35 de ani.

Foto: Mediafax

Pepe a părăsit-o fără regrete pe Oana Zăvoranu

După ce a aflat că Oana îl înșelase cu Tudor Ionescu, zis Tudy, finul fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, cântărețul a decis să o părăsească. Așa a început războiul lor fără sfârșit.

Pepe și Oana Zăvoranu au divorțat amiabil în iunie 2011. După ce cântărețul s-a logodit cu Alina Pastramă și a anunțat că va avea un copil, fosta soție a declanșat un tir al declarațiilor acuzatoare, iar Pepe nu i-a rămas dator. "De 7 ani îi spuneam Oanei că vreau un copil, ea mă punea să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, ea îmi vorbea despre procesele cu mama sa. I-am spus că poate pierde procesele, dar pe mine nu mă va pierde niciodată. Eu am vrut o soție, nu o străină care să mă întrebe dacă a sunat avocatul. Nu am petrecut sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. Mi-a spus că se simte rău. Atunci am înțeles că nu o mai bucur. Dacă mă mai iubește, să mă lase să îmi trăiesc viața în continuare fără ea. Eu i-aș fi oferit orice. Îmi pare rău doar că Dumnezeu nu mi-a putut oferi mie mai multă răbdare. Îmi pare rău că nu i-am oferit mai mult, că nu am putut să îndur mai mult", a declarat cântărețul în emisiunea "Un show păcătos".

Într-un interviu acordat luna trecută, în exclusivitate pentru eva.ro, Pepe a mărturisit că după plecarea sa din casă, nu a plâns după Oana. "Dragostea noastră s-a stins oarecum treptat. La momentul despărţirii noastre, totul era încheiat. Nu am plâns, eram deja vindecat. După plecarea mea din casă, mi-a fost din ce în ce mai bine. Nu am avut de ce să plâng sau să îmi mai fie dor. Acum sunt fericit şi împlinit", a povestit artistul.

Petre Roman și-a părăsit familia pentru Silvia Chifiriuc

Fostul premier și soția lui timp de peste trei decenii, Mioara, au fost protagoniștii unui dintre cele mai șocante divorțuri din ultimii 20 de ani. Cei doi au trăit împreună 33 de ani și formau unul dintre cele mai respectate cupluri din România.

În ianuarie 2007, Petre Roman a plecat de acasă și nu a mai răspuns la telefon timp de două săptămâni. Motivul pentru care fostul premier și-a părăsit familia a fost cântăreața Silvia Chifiriuc, care pe atunci avea 35 de ani, cam tot atât cât trăise politicianul cu soția lui.

Petre și Mioara Roman au divorțat cu scandal în aprilie 2007, chiar în Vinerea Mare, cu două zile înainte de Paște. În iunie 2009, Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit în secret, la Snagov, iar șase luni mai târziu s-a născut băiețelul lor, Petrus.

Foto: Mediafax

Monica Gabor, război la poarta palatului din Izvorani

În 2006 avea loc nunta secolului în România: un eveniment televizat, cu invitaţi aleşi, dar şi cu o surpriză de proporţii. La miezul nopții, mireasa emoţionată i-a arătat proaspătului ei soţ testul de sarcină care era pozitiv.

Pe 17 ianuarie 2007, în transmisiune directă la TV, Monica Columbeanu o aducea pe lume pe Irina. Evident, și botezul a fost un "mega/hiper/extra/ultra/" eveniment monden. Irinuca a fost botezată în chiloţei de firmă cu cristale Swarovski și a primit tot felul de daruri scumpe.

După trei ani, basmul s-a transformat într-un circ nesfârșit, iar cei doi soți care trăiau mai mult la televizor decât în viața lor reală au ajuns să se dușmănească. În ianuarie 2010, după o ceartă aprinsă cu Irinel, Monica s-a instalat, împreună cu fiica ei, în apartamentul pe care milionarul îl deținea în Piața Victoriei din București. Instanța i-a acordat lui Irinel dreptul de îngrijire a copilului, pe motiv că mama copilului a părăsit domiciliul conjugal și nu își poate întreține fiica. În plus, milionarul a cerut ca Monica să fie decăzută din drepturile părintești pentru că a maltratat-o pe Irinuca. Monica a plecat în SUA, unde s-a cuplat cu generosul și misteriosul om de afaceri chinez Mister Pink.

Fosta doamnă Columbeanu a depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea, pe 21 februarie 2011. Pe 14 aprilie, ea a reuşit să-şi ia copilul, care i-a fost încredinţat până la finalizarea divorţului, însă a dus un greu război al nervilor pentru a-și primi fetița. În martie, ea a susținut că a fost agresată de paznici când a încercat să intre pe proprietatea din Izvorani pentru a-și recupera bunurile personale și pentru a-și vedea fiica. "Din ce mi-au povestit oamenii mei a venit foarte nervoasă, a făcut un circ şi o ţigănie şi am auzit că la plecare după această scenă de circ ieftin a lăsat o pungă pentru copil", a spus atunci Columbeanu.

În cele din urmă, divorțul a fost pronunțat, iar cei doi foști soți Columbeanu au revenit la sentimente mai bune, de dragul fetiței lor.

Foto: Mediafax

"Prințul" Cristea a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu. Pe bune?

Luna trecută, în presa mondenă a răzbătut informația că Bianca și Cristea şi-au spus „Adio!", după o ceartă aprigă. Nimeni nu știe cât de veridică poate fi o astfel de știre, după mai multe episoade de acest gen între cei doi, iar faptul că Dan Capatos a atacat-o pe Bianca pe această temă e de luat în seamă.

Prietenii celor doi au declarat pentru ziarul Click! că, după o relaţie de trei ani, fosta asistentă a lui Capatos nu se mai înțelege cu fotbalistul. "Au discuţii aprinse, se ceartă mereu. Cea mai urâtă ceartă dintre ei s-a consumat acum câteva săptămâni. Bianca îl căuta disperată pe Cristea prin oraş. El nu a vrut să o vadă, nu ştiu ce s-a întâmplat între ei, dar spunea că vrea să scape de ea. S-a distrat toată noaptea în clubul Mora, iar când a auzit că Bianca a aflat unde e, a fugit", a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru ziarul Click!.
Cu nervii întinşi la maximum, fotbalistul şi-a luat bagajul din apartamentul Biancăi, situat în zona lacul Tei, din Capitală, şi dus a fost.

Contactat de reporterii Click!, "Prințul" nu a dat prea multe explicaţii, lăsându-l pe un prieten să comenteze în locul lui. Acesta din urmă nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul că cei doi s-au despărţit. "Nu ştiu ce să spun despre ei. Nu sunt în măsură să declar ceva. El nu vrea să vorbească despre asta", a spus Robert, prietenul fotbalistului. Bianca le-a spus apropiaţilor că nu vrea să mai audă de Cristea. "Sunt extrem de supărată, nu vreau să vorbesc cu nimeni. Nu pot. Vreau să am linişte", a spus ea.

Bianca și Cristea au mai fost certați, dar s-au împăcat și au anunțat că vor să se căsătorească, astfel că și acest "Adio" trebuie privit cu circumspecție. De altfel, Dan Capatos a taxat-o destul de dur pe fosta asistentă TV, acuzând-o că e avidă după publicitate și își înscenează periodic despărțirea de Adrian Cristea: "Bianca dacă nu scriu ziarele două zile de ea, îl ia pe fraierilă asta şi îl pune să-şi facă genţile. Îi zice «Fraiere, ia şi tu două genţi şi pleacă». Se mai despart joi si se împacă sâmbătă, iar în noaptea de duminică fac sex", a spus fostul ei coleg de la "Un show păcătos".

Florin Zamfirescu: adio, dar mă întorc lângă tine!

Povestea de iubire dintre Cătălina Mustață (43 de ani) și Florin Zamfirescu (63 de ani) a fost un exemplu frumos pentru multe cupluri din România. Actorul era divorțat și avea doi copii când s-a îndrăgostit nebunește de ea, în timp ce era studentă în anul IV, iar el era profesor. Florin avea 42 de ani, ea - 24. Însă după 21 de ani de căsnicie fericită s-a produs ruptura.

În aprilie anul acesta, Florin Zamfirescu a părăsit casa din Mogoșoaia. "E adevărat că divorţăm. N-am niciun chef să intru în intimitatea mea sau să-i las pe alţii să o facă. Şi eu ştiu că eram un cuplu frumos şi regret că nu mai putem continua. Nu e vorba nici de iubiri extrafamiliale, nici de relaţii extraconjugale. Nici la ea, nici la mine. E o altă problemă intimă pe care nu vreau să o discut", a spus Zamfirescu.
La două săptămâni după ce actorul s-a mutat într-o garsonieră, fosta soție a fost văzută, în mai multe randuri, în compania unui bărbat mult mai tânăr. Potrivit ziarului Cancan, acesta a rămas peste noapte sub acoperișul ei, ceea ce denotă că sunt apropiați.

În mai, Cătălina Mustață și Florin Zamfirescu au pus capăt mariajului, în fața notarului. Zamfirescu a fost și el văzut în compania unei femei, despre care Cancan a scris că e medic. După divorț, de comun acord, cei doi au împărțit terenul din fața vilei, iar actorul a decis să-și ridice pe jumătatea lui o casă nouă. "Am lăsat-o pe ea să stea în casă, nu puteam să o arunc în stradă, nu era normal. Acum, după ce s-a pronunțat divorțul, urmează să facem cadastru și să împărțim terenul de peste 2.500 de metri pătrați. Acolo o să-mi construiesc casa, pe terenul nostru", a declarat Zamfirescu pentru Cancan. El a mai spus că îi va fi mereu alături fostei soții, indiferent cum va evalua relația lor: "Am acceptat când a vrut să divorțeze, am lăsat-o să stea în casa noastră, am înțeles că poate este de vină criza femeii la 40 de ani, însă nu o să accept vreodată să ne împăcăm sau să se întoarcă la mine. Mă mut lângă ea pentru că știu că, la un moment dat, Cătălina o să aibă nevoie de mine și este de datoria mea să-i fiu atunci alături. Știu că o să vină acest moment și eu trebuie să am grija de ea."

Cel care a avut însă primul nevoie de ajutor a fost Florin Zamfirescu. Pe 7 iunie, el a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, din cauza unor probleme cardiace.

Foto: Mediafax

Horia Moculescu, acuzat că a fugit de acasă cu oala cu ardei umpluți

Scandalurile dintre celebrul compozitor și fosta lui soție, Mariana, au făcut deliciul presei timp de mai mulți ani. Horia și Mariana s-au căsătorit în 1989 și au divorţat în anul 2000, iar de atunci se atacă încontinuu.

Cei doi au primit drepturi egale după divorț și s-au ambiționat să trăiască sub același acoperiș, fără ca vreunul să renunțe la partea lui. De parcă nu era de ajuns, o vreme au locuit în același apartament împreună cu fiica lor, Nidia, și iubitul acesteia, Cristi.

Timp de 12 ani, Horia și Mariana s-au chinuit unul pe altul, până când el a fost nevoit, conform unor apropiaţi, să plece din locuinţă în prag de iarnă. Cancan a scris că fosta soţie a maestrului nu mai plătise căldura şi apa de mai bine de trei ani şi din cauza ei toţi locatarii din bloc au avut de suferit. Horia Moculescu a negat că ar fi plecat din casă de frig. "Este o minciună, eu locuiesc tot acolo și nu am niciun leu datorie. Mariana locuiește în doua camere, dar nu și-a plătit întreținerea de vreo 3 ani. Are datorii de peste 9.000 lei. Din cauza ei și a altor locatari, noi nu avem apă caldă și căldură", a declarat Horia Moculescu.

Scandalurile dintre cei doi au atins limita grotescului la începutul acestei luni, când Mariana a ajuns la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din cauza unei crize nervoase. Deşi Horia era acasă, când ei i s-a făcut rău, Mariana susţine că lui nici că i-a păsat. Mai mult, l-a acuzat că după ce el a gătit, compozitorul ar fi plecat de acasă cu oala cu ciorbă şi cu cea cu ardei umpluţi, lăsând-o fără o bucată de pâine în casă. “Eu trăgeam să mor şi el m-a lăsat în casă. Nu mi-a dat şi mie nimic din ce gătise, deşi ştia că frigiderul meu e gol. Şi-a luat oalele cu mâncare şi a plecat de acasă. Ce suflet poate să aibă acest om? Ce lipsă de caracter...”, a dezvăluit Mariana în Libertatea. “Ceea ce am gătit e în frigider. Nu am nici o obligaţie să o hrănesc pe Mariana. Mi se pare de un tupeu ieşit din comun să mă acuze că nu-i dau să mănânce. Şi nu am gătit ardei umpluţi, ci legume la cuptor”, a precizat Horia Moculescu.

Foto: Mediafax