Dosar Eva. 7 tătici bătrâni din România. Vezi la ce vârstă au făcut copii!

24 Martie 2013

Să devii tată chiar dacă te apropii sau ai trecut binișor de 50 de ani nu mai este ceva neobișnuit pentru bărbații celebri din România. Dacă femeile sunt condiționate de limitele biologice, paetenerii lor pot avea copii și la vârsta la care alții sunt deja bunici. Celebritatea și situația financiară relaxată le permit să aibă copii chiar și mai târziu. Pentru cei mai mulți dintre ei, vestea că vor deveni părinți a fost o mare surpriză, pentru alți era un dar așteptat și mult dorit.

Claudiu Bleonț va deveni tată după trei mariaje și tot atâtea divorțuri

Veste șoc în această săptămână: actorul a divorţat de regizoarea Andra Negulescu, după 12 ani de căsnicie. Dar asta n-a fost tot. La 54 de ani, el aşteaptă un copil de la o altă femeie.

Claudiu Bleonţ și Andra Negulescu s-au căsătorit în 2001. Căsnicia lor a trecut, în 2012, printr-un episod delicat, în momentul în care Nadine l-a acuzat de hărţuire sexuală. Bleonț a fost susținut atunci de soția lui. Cei doi au divorțat în secret, la începutul anului. "Am divorţat în ianuarie, la notar, discret. Pe parcursul relaţiei am epuizat toate condiţiile de a ne împlini. Momentele de divorţ prin care am trecut mi le asum, eu am acceptat, dar eu le-am provocat în adânc. Am decis de comun acord că e cea mai bună soluţie. A fost un proces care a durat o perioadă şi am ajuns să spunem că e mai bine aşa. Ce am pierdut am ajuns să înţeleg altfel. Când Andra a plecat nu mi-a spus că mă urăşte, nu au fost cuvinte grele sau reproşuri. Dacă Andra trece la atacuri e dreptul ei, nu mă va jigni. Ea nu ştie că voi deveni tată... poate doar din această emisiune. A fost o perioadă în care am decis împreună să nu facem copii. Mi-am dorit, dar ştiu că greul unei sarcini cade în braţele femeii mai mult decât în ale bărbatului. A fost o decizie pe care ne-am asumat-o", a declarat Claudiu pentru WOWbiz.

După despărțirea de Andra Negulescu, în ianuarie, în inima lui şi-a făcut loc o nouă dragoste. "Nu am vrut să şochez, dar mi s-a întâmplat tot timpul acest lucru", a mărturisit Claudiu Bleonţ la Kanal D.
Însă cel mai surprinzător lucru care i s-a întâmplat în ultimul timp este faptul că va deveni tătic la aproape 54 de ani. "Mi-am dorit un copil, cred că nu eram destul de matur şi de copt în celelalte relaţii. Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun. Mă bucur că se întâmplă, mă bucur că Iulia a ales calea de mamă, ştiu că va fi o mamă bună şi mă va ajuta să fiu un tată bun. Când am aflat am rămas cu gura căscată”, a adăugat actorul.

Irinel Columbeanu și-a văzut visul împlinit după "nunta secolului"

Cu toată avere agonisită de tatăl lui, mai experimentat în afaceri decât el, Irinel mai avea un mare of: își dorea mult un copil. Dorința avea să i-o împlinească degrabă Moni, după "nunta secolului".

Irinel și Monica Gabor s-au cunoscut în 2005. El a introdus-o în cercurile mondene, a plimbat-o în străinătate, i-a făcut toate mofturile şi i-a suportat toate fiţele. În ciuda diferenţei de înălţime și de vârstă (30 de ani) dintre ei, Irinel și Monica s-au căsătorit în 2006. "Nunta secolului" a culminat cu surpriza de la miezul nopții: pe un ecran gigantic a fost proiectat un filmuleț în care Monica îi arăta mirelui testul de sarcină pozitiv. La 48 de ani, Columbeanu îşi împlinea visul său cel mai de preţ: avea o soţie tânără şi frumoasă, iar aceasta urma să-i dăruiască un moştenitor.

În anul următor, pe 17 ianuarie 2007, s-a născut Irina. Trei ani mai târziu, fetița devenea obiectul unui război scandalos purtat de părinții ei. Irinel și Monica s-au despărțit în ianuarie 2010 și și-au disputat custodia copilului. În cele din urmă, Monica a plecat în SUA, unde a intrat sub aripa protectoare a misteriosului Mr. Pink, iar Irina a rămas la tatăl ei, care îi face toate poftele.

Mădălin Voicu, din nou tătic. La 60 de ani!

În februarie anul trecut, pictorița Carmen Olteanu (33 de ani) a rămas însărcinată pentru a doua oară cu Mădălin. Cei doi mai au un băiat, Șerban.

"Carmen a venit la mine şi mi-a spus: <<Sunt însărcinată! Ce să facem?>> I-am spus că, ce să facem, îl păstrăm. Ea este puţin îngrijorată. A crescut în familie de popi. Eu ar trebui să fiu îngrijorat, ar trebui să trăiesc vreo 90 de ani pentru a-i vedea pe toţi la casele lor. Este al 7-lea copil", a declarat Mădălin Voicu în emisiunea "Agentul VIP".
Politicianul a devenit tată pentru a cincea oară în septembrie 2012. Iubita lui, Carmen Olteanu, cu care are o relaţie de 8 ani, a născut un băieţel. Bebeluşul a avut la naştere 3,98 kg şi 57 de cm, şi a primit numele Ion. Naşterea a fost naturală. "Mă bucur că Ştefan (n.r. - primul fiu al lui Mădălin cu Carmen), care are 3 ani, va creşte alături de un frate. Sper să trăiesc cât mai mult să-i văd pe toţi la casele lor”, a declarat Mădălin Voicu pentru Libertatea.

Mădălin Voicu mai are șase copii. Cu fosta soţie, Adriana, îi mai are pe Mădălin Voicu jr, muzician ca şi tatăl său, pe Ioana şi pe Tudor. Ştefan, care s-a născut în 2009 este rodul iubirii politicianului cu pictoriţa Carmen Olteanu. Gurile rele spun că deputatul ar mai avea doi băieţi dintr-o relaţie din tinereţe, însă el nu a recunoscut niciodată paternitatea acestor copii, notează Libertatea.

Marcel Pavel, doi băieți mari și un bebeluș

Vestea că va deveni din nou tată l-a luat prin surprindere pe cântărețul în vârstă de 53 de ani.

Marcel Pavel şi soţia lui, Violeta (41 de ani), sunt căsătoriţi de 20 de ani şi au împreună doi băieţi Sasha de 14 ani şi Richard de 17 ani. Peste patru luni, familia se va mări cu o fetiţă. "A fost o surpriză extraordinar de mare. Când am aflat că este fetiţă, bucuria a fost dublă", a mărturisit cântăreţul, în timp ce soţia lui a spus la Kanal D: "A fost ceva neaşteptat, dar binevenit". Cuplul a recunoscut că a fost o adevărată minune, mai ales că cei doi au folosit metode de contracepţie: "Am folosit acea măsură de precauţie care se spune că este singură 98% şi cu care nu am dat greş 15 ani. Dumnezeu este mai puternic", a spus cântărețul.

Vestea a fost surprinzătoare nu numai pentru viitorii părinţi, dar şi pentru fiii lor, care au avut o reacţie inedită: "Tati ai o vârstă. Sperăm că este ultimul." Cei doi băieți i-au promis artistului că atunci când acesta va ajunge bătrân ei vor avea grijă ca cel mai nou membru al familiei să fie protejat, a povestit acesta amuzat la "Acces direct".

Petre Roman, din nou tată, la 63 de ani

După ce a divorțat surprinzător de Mioara Roman, în aprilie 2007, fostul premier s-a căsătorit în secret, în iunie 2009, la Snagov, cu Silvia Chifiriuc. După șase luni de la nuntă, a venit pe lume băiețelul lor.

Petruş s-a născut pe 7 noiembrie 2009. "Deşi bărbaţii nu prea rezistă momentului, am asistat la naştere de la început până la final", declara, la câteva minute după eveniment, fericitul tătic, pe atunci în vârstă de 63 de ani.

Petre Roman mai are o fată, Oana Roman (36 de ani), şi una adoptivă, Catinca Roman (45 de ani), ambele din căsătoria cu Mioara Roman.

Ilie Năstase, două fete născute la Paris

Fostul sportiv avea 57 de ani când s-a născut Alessia. La 60 de ani, el a mai devenit o dată părinte, după nașterea celeilalte fiice, Emma.

După o relație de 14 ani, din care jumătate au fost căsătoriți, Ilie și Amalia Năstase au anunțat în februarie 2010 că se despart și că vor împărți averea de 7 milioane de euro. Cei doi s-au căsătorit pe 5 iunie 2004, la Paris, și păreau că formează un cuplu foarte solid. Ilie și Amalia au împreună două fetițe, Alessia și Emma, născute la Paris.

Pe lângă cei doi copii cu Amalia Năstase, el mai are încă trei din relaţiile anterioare. Prima născută este Natalie, rodul mariajului lui Năstase cu Dominique Grazia. Cu Alexandra King, o actriţă cunoscută acum câteva decenii, cea de-a doua lui soţie, Ilie mai are doi copii, Nicholas şi Charlotte, ambii adoptaţi.

Ilie Năastase se pregătește pentru a patra căsătorie, de data aceasta cu Brigitte Sfăt. Urmează încă un copil?

Călin Popescu Tăriceanu, copil cu a patra soție

În 2003, fostul premier a devenit din nou tată, la 51 de ani. Tăriceanu a divorțat de Ioana Tăriceanu în septembrie 2011.

Ioana Tăriceanu (35 de ani) a fost a patra soție a lui Călin Popescu-Tăriceanu. Ei au împreună un băiat, Mihai, născut cu câteva luni înaintea căsătoriei civile, desfășurată în 2003 la Budapesta. În 2004, ei s-au căsătorit și religios. Cei doi s-au despărțit în 2011.

Tăriceanu mai are un fiu, Călin Jr., dintr-o căsătorie anterioară.