Dosar Eva. 10 imagini amuzante pe care le-au postat vedetele în acest an

26 Mai 2013
Vedetele din România "îşi fac de cap" pe internet, spre deliciul fanilor. Pozele pe care artiştii şi oamenii de televiziune le publică pe blogurile personale sau pe reţelele sociale sunt foarte urmărite şi atrag o sumedenie de comentarii. Dacă vreţi să vedeţi cum se strâmbă Delia, cum vorbeşte Brenciu cu fetiţa lui sau cum "se prosteşte" Nicoleta Luciu în drum spre un concert, sunteţi în locul potrivit. Am strâns aici câteva secvenţe care dovedesc că vedetele se poartă uneori ca nişte copii. Şi ce bine le stă!

Antonia, campioana strâmbăturilor

Când se plictiseşte, cântăreaţa găseşte întotdeauna un mod de a se distra. Cea mai simplă cale este să pozeze în timp ce se strâmbă şi apoi pune imaginile pe Facebook. Şi de fiecare dată, reuşeşte să inventeze o figură nouă.

În ianuarie, Antonia a susţinut un concert la Vaslui şi a profitat de ocazie pentru a face un clip cu cele mai amuzante momente. Artista s-a filmat în culise, dar şi în maşină, împreună cu dansatorii ei, în timp ce dansează şi fredonează melodia lui Smiley, "Cai verzi pe pereţi". Desigur, ea n-a ratat ocazia de a se strâmba în fel şi chip, spre uimirea admiratorilor. O captură video din acest filmuleţ, cu Antonia ţinând ochii cruciş, a făcut furori pe internet.

Ghici cine o aşteaptă pe Esca în maşină!

Vedeta Pro TV şi-a încântat prietenii virtuali după ce în ianuarie a postat pe pagina sa de Facebook o poză amuzantă.

Andreea Esca a fost fotografiată pe bancheta din spate a maşinii, alături de un imens urs de pluş. "Bună dimineaţa! Ia uite cine mă aşteptă în mașină...", a scris prezentatoarea Știrilor Pro TV.
Reacţiile prietenilor ei virtuali nu au întârziat să apară. Într-o jumătate de oră, imaginea a primit peste 1.000 de like-uri și 30 de comentarii.

Cum îşi începe ziua tăticul Brenciu

Fiica artistului, Mina, a împlinit trei luni pe 1 februarie, iar antrenorul de la "Vocea României" și-a petrecut dimineața alături de ea.

Horia Brenciu a pus pe Facebook o fotografie în care apare jucându-se cu Mina, însoţită de un comentariu drăguţ. "Neața! Azi facem 3 luni. Suntem timizi și încă nu ne-am băut lapticu', respectiv cafeaua. Ne întelegeți, nu-i așa? :-)", a scris el.
Cântărețul a devenit tată pentru prima dată pe 1 noiembrie 2012. Horia Brenciu (40 ani) și Alice Dumitrescu (44 ani) sunt împreună din 2006. Micuța Mina este primul copil al cuplului, iar Alice mai are două fiice dintr-o relație anterioară.

Andreea Bălan, cu urechi de iepuraş

La sfârşitul anului trecut, cântăreaţa s-a bucurat de o vacanţă reuşită în Statele Unite, alături de iubitul ei, Keo.

În ianuarie, ea a postat pe internet mai multe imagini din imperiul jocurilor de noroc, Las Vegas, şi le-a arătat fanilor priveliştea pe care o aveau din camera de hotel.
Surpriza a fost o fotografie în care Andreea apare alături de Hugh Hefner, fondatorul grupului Playboy, purtând pe cap o pereche de urechi roz. "Dacă tot sunt în America, Hugh Hefner m-a chemat la Playboy Mansion să-i fac un BUNNY SHOW!", a scris ea. A fost o glumă: Andreea s-a pozat de fapt cu un exponat foarte reuşit al Muzeului de Ceară din Los Angeles.

Delia, cucerită de mașinuțele italienilor

În aprilie, vedeta a petrecut o vacanță superbă la Roma, dar nu i-a uitat pe fanii ei care îi urmăresc activitatea pe Facebook. 

Delia Matache s-a îndrăgostit de mașinuțele care se strecoară pe străduțele din capitala Italiei și nu a ratat ocazia de a se fotografia cu câteva dintre vehiculele de dimensiuni liliputane. Ce a ieșit, vedeți aici.

Smiley s-a pozat cu "Dead Man Walking"

Foarte activ pe Facebook, cântărețul a postat în această săptămână o poză în care apare alături de un schelet. Artistul a scris că acesta este instructorul lui de sală.

Smiley a fost destul de inventiv, transformând scheletul într-un hipster cu ochelari cu lentile enorme, papion și sacou.
Cântărețul și-a obișnuit fanii cu imagini inedite pe care le postează pe internet. În octombrie 2012, el a pus pe Facebook o imagine în care era surprins în timp ce mânca la o cantină stil "împinge tava", în zona uzinei Faur, Poarta 1, lângă studioul HaHaHa Production. Tot în toamna anulului trecut, el a postat o fotografie în care apărea în timp ce măcina nuci la mașină pentru o prăjitură făcută de mama lui. La insistențele fanilor, Smiley a postat apoi și rețeta mult dorită.

Nicoleta Luciu i-a enervat pe internauți

La începutul acestei luni, vedeta a postat o fotografie pe Facebook în timp ce se afla cu echipa ei în drum spre concert. Gestul ei a avut însă un efect advers, Nicoleta fiind imediat ironizată.

"Aşa ne distrăm noi în drum spre concerte"
, au fost cuvintele care au aprins imediat "scânteia". După apariția imaginii, mai multe persoane au început să o acuze că nu cântă live. "Şi faci playback 100%; Și distracția care e???/ că stați ca sardelele în mașină!))", i-a scris cineva.

Pavel Bartoș: sexy a fost, sexy a rămas

Prezentatorul show-ului "Românii au talent" le-a făcut o surpriză de proporții fanilor săi de pe Facebook. El a postat o imagine din tinerețe, în care cu greu putea fi recunoscut.

"Recunoașteți personajul? P.S.: DA, eu sunt!", a scris Bartoș pe Facebook. În scurt timp, postarea lui a atras un val de complimente. "Wow!... deci faza cu <<e sexy Pavel Bartoș>> nu e doar un slogan!", i-a scris cineva. "În afara faptului că te-ai maturizat, nu văd o schimbare radicală! Sexy ai fost și sexy ai rămas", i-a scris o admiratoare, iar altcineva l-a asemănat cu regretatul solist al trupei rock Nirvana: "Rebel, rebel! :) Cât pe-aci să cred că e o poză cu Kurt Cobain!"

Bijou, cu păsărica la vedere

Cunoscută drept cântăreața fără chiloți, Bijou a promis că va publica o fotografie specială, care le va închide gura cârcotașilor.

Elena Turcu a devenit celebră după ce TVR a încasat o amendă de 10.000 de lei, ea fiind acuzată că nu ar fi purtat chiloți pe sub rochie, iar secvențele au putut fi văzute la o oră neadecvată. După ce a devenit ținta unui val de critici și ironii, Bijou a făcut o promisiune. "Pentru că am tot fost acuzată că am apărut cu păsărica la vedere, asta fiind o mare crimă în ochii unor <<moraliști>>, m-am decis să le arăt... că nu am nimic de ascuns: în 3 zile de acum voi publica o ședință foto, extraordinar de frumoasă după umila mea părere, în care nu m-am ferit să pozez cu păsărica la vedere! Acum să-i mai văd ce scriu!", a scris ea.
În termenul stabilit, Bijou s-a ținut de cuvânt și a postat câteva fotografii surprinzătoare. "Iată pozele cu păsărica la vedere...:)) urmează și altele! sper să vă placă!", a scris ea pe Facebook. Unele persoane au găsit amuzantă ideea acestei ședințe foto, alții au fost de părere că asta este singura ei cale de a se face cunoscută.

Cabral a prezentat noul membru al familiei

Mare iubitor de animale, prezentatorul TV a postat în februarie, pe pagina sa de Facebook, o imagine cu cel mai nou membru al familiei, Tiara, o căţeluşă de culoare neagră.

În dreptul imaginii, Cabral a scris că patrupedul le vor înfrumuseţa de acum zilele lui şi Andreei Ibaka. "De câteva zile, familia s-a mărit cu încă o negresă. Say hello 2 Tiara! :)", a postat el.