Dezvăluirea șocantă făcută de Teo: "Dacă nu mă operam, muream!"

În prima ediție din acest an a emisiunii sale, vedeta a recunoscut că și-a făcut operația de micșorare a stomacului, despre care au apărut speculații în presă.

Teo a confirmat la "Teo Show" informaţiile prezentate de ziarul Click!, înaintea Crăciunului, şi a povestit în direct cum s-a operat la stomac, aceasta fiind ultima soluţie pentru a scăpa de kilogramele în plus. Intervenția a fost realizată de medicul Cătălin Copăescu, iar vedeta spune că nu mai poate mânca atât de mult cum o făcea până acum.

Teo a mărturisit că operaţia de pe 20 decembrie a fost "un cadou" pe care ea şi l-a făcut: "Mi-am făcut un dar de Crăciun - sănătatea şi viaţa mea. Operaţia care trebuia să fie de o oră a durat cinci ore, pentru că s-a găsit o pungă de puroi în abdomen care mi-a pus viaţa în pericol. Putea să pocnească oricând şi să dau ortu' popii", a spus vedeta.



Prezentatoarea TV a avut mai multe probleme grave de sănătate în ultimii ani. Pe 11 ianuarie 2011, ea a fost transportată, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, după şase zile de internare la Spitalul Elias din Capitală, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie.
Pe 24 februarie 2011, Teo a fost supusă unei intervenţii chirurgicale majore, în urma complicaţiilor provocate de pancreatită şi a unei infecţii abdominale. Ea a revenit în ţară pe 20 aprilie 2011, după aproape patru luni de spitalizare la Clinica AKH din Viena. În toamna anului 2011, Teo Trandafir s-a întors la Clinica AKH din Viena, pentru a fi supusă unei noi intervenţii chirurgicale, cauzată de apariţia unor complicaţii după operaţiile suferite.

Pe 23 septembrie anul trecut,vedeta s-a simțit rău înainte de a intra în direct și a decis să se supună unor investigaţii medicale, la un spital privat din zona Băneasa.
Teo a ieşit din clinică într-un scaun cu roţile şi a fost ajutată să urce în maşină.

În urma controlului de specialitate, vedeta a fost diagnosticată cu dispepsie. "Nu ştiu să vă spun exact ce presupune acest lucru, dar aşa mi-au spus medicii, că am dispepsie. În ultima vreme am fost foarte stresată şi obosită şi se pare că aceste stări şi-au spus cuvântul", a declarat Teo pentru Click!.

"Am vrut să mă fac raw-vegană. Am încercat cu merișor, prunuță, struguraș și morcovel. M-a durut burta. Am fost cu un prieten și cu fii-mea la film și aveam ochii ca melcul", a spus Teo, în emisiunea sa. "Acum vin de la perfuzii. Am tensiunea mică, deoarece de la anumite medicamente pentru stomac, îţi scade tensiune.

Mă simt ca o gazelă pe câmpie. Femeile care leşină sunt un model în viaţă. Cum aş arăta eu deodată aşa căzută, nu ar fi genial? Sunt bolnavă. Aşa arăt eu în varianta mai am un pic şi leşin", a glumit ea.

În ediția de luni a emisiunii sale, vedeta a abordat și subiectul căsătoriei Andreei Marin, cu care este foarte bună prietenă. Teo a făcut referire şi la mariajul ei cu Constantin Iosef: "Mă interesează căsătoria Andreei Marin pentru că, pentru mine, Andreea Marin e o dovadă că mai e o speranţă. Noi două am divorţat în acelaşi timp. Ne gândeam ce o să zică ziarele. M-a scăpat Andreea de zici că am plătit-o...
Dacă mă vedeţi măritată, vă rog să mă bateţi cu ziarul peste ceafă. Nu-mi mai trebuie!"
, a spus ea.

"M-am măritat din dragoste, ceea ce este şi cazul ei. Am citit în ziare că această căsnicie a mea a fost o modalitate de a promova serialul în care am jucat. Rămâi prost. Personal, eu aşa am rămas", a adăugat Teo.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Ianuarie 2014