Cum arătau în realitate personajele din filme: 10 vedete care le-au jucat perfect

Primul lucru pe care publicul îl observă în filmele biopice este cât de mult seamănă actorii cu personajele pe care le interpretează. Și trebuie spus că cinefilii sunt rareori mulțumiți de ceea ce le oferă studiourile.

În ciuda aparențelor, felul în care arată un actor nu contează atât de mult într-un film biografic. Mai important este talentul acestuia, pentru că, în fond, o interpretare proastă nu poate fi mascată nici cu cel mai bun machiaj.

Bright Side a ales 10 actori care nu seamănă mult cu personajele reale pe care le-au adus pe ecran, însă interpretarea lor a fost fără cusur.

Naomi Lapaglia (Nadine Macaluso) — Margot Robbie

"Lupul de pe Wall Street" spune povestea lui Jordan Belfort, un broker de bursă care se îmbogățește din manipularea pieței. Rolul principal a fost magistral jucat de Leonardo DiCaprio, iar unul dintre personajele-cheie este soția lui Belfort, Naomi Lapaglia, interpretată de Margot Robbie. Numele real al femeii este Nadine Macaluso.

Donald Crowhurst — Colin Firth

Filmul "The Mercy" este bazat pe povestea reală a unui om de afaceri britanic, Donald Crowhurst, aflat în pragul falimentului. Ca să-și salveze compania, acesta se înscrie într-o cursă de iahting. Rolul principal este jucat de Colin Firth, iar soția lui Crowhurst e portretizată de Rachel Weisz.

Marie Colvin — Rosamund Pike

"A Private War" urmărește povestea jurnalistei engleze Marie Colvin, unul dintre cei mai cunoscuți corespondenți de război. Rolul ei a fost jucat de Rosamund Pike. Jamie Dornan și Stanley Tucci au jucat și ei în acest film.

Elizabeth Gilbert — Julia Roberts

Filmul "Eat Pray Love" este adaptarea cinematografică a autobiografiei semnate de scriitoarea americană Elizabeth Gilbert. Personajul principal are tot ce-și dorește, dar într-o zi decide să-și schimbe viața complet și pornește într-o călătorie pentru a afla mai multe despre sine. Producția are o distribuție importantă, iar rolul principal a fost perfect jucat de Julia Roberts.

Margaret Keane — Amy Adams

Filmul "Big Eyes" spune povestea adevărată a artistei americane Margaret Keane și redă relația dificilă cu soțul său care și-a însușit toate meritele muncii ei. Rolul principal a fost interpretat de actrița Amy Adams.

John Gotti — John Travolta

Biografia unuia dintre cei mai temuți capi mafioți din Statele Unite, John Gotti, l-a avut cap de afiș pe John Travolta. Starul l-a întruchipat pe John Gotti, redând povestea ascensiunii acestuia de la statutul de simplu interlop la cel de cap al unei întregi structuri mafiote.

Chris Gardner — Will Smith

"The Pursuit of Happyness" prezintă o poveste de viață de la începutul anilor '80. Chris Gardner, un tată singur, rămâne fără bani și încearcă din răsputeri să găsească un loc de muncă pentru a-și reclădi viața. Primește o slujbă de începător, pentru șase luni, la o mare companie, iar viața lui trece prin numeroase suișuri și coborâșuri, apoi, la capătul contractului îl așteaptă o schimbare care îi va influența viața pentru totdeauna. Rolul principal a fost jucat excelent de Will Smith, iar fiul actorului, Jaden, l-a interpretat pe băiatul lui Gardner.

Katharine Gun — Keira Knightley

"Official Secrets" redă povestea unui translator britanic, Katharine Gun, care divulgă presei informații clasificate, provocând sistemul și punându-și viața în pericol. Rolul principal i-a revenit actriței engleze Keira Knightley, acompaniată de Ralph Fiennes.

Ruth Ginsburg — Felicity Jones

Filmul "On the Basis of Sex", cu Felicity Jones în rolul lui Ruth Ginsburg, a doua femeie judecător din istoria Curții Supreme a Statelor Unite, prezintă lupta acesteia pentru drepturi egale între bărbați și femei.

Gretchen Carlson — Nicole Kidman

"Bombshell" prezintă povestea celor trei angajate ale postului de televiziune american Fox News care au luptat împotriva hărțuirii și a discriminării. Unul dintre rolurile principale a fost jucat de Nicole Kidman - actrița australiană a interpretat-o pe jurnalista Gretchen Carlson.