Cum arată acum vedetele din anii 2000: Paris Hilton s-a cumințit

Fotografiile lor apăreau în toate revistele, pe calendare, postere și suveniruri, iar fanii le urmăreau fiecare mișcare, le imitau și se îmbrăcau ca ele. Iată cum arată acum vedetele anilor 2000!

În urmă cu 20 de ani erau idolii unei generații. La două decenii de la momentul lor de apogeu, vedetele anilor 2000 s-au schimbat, s-au maturizat, iar astăzi arată diferit.

Bright Side ne arată transformările prin care au trecut vedetele care au dominat anii 2000. Cine s-a schimbat cel mai mult?

Nelly Furtado

Cântăreața canadiană ale cărei albume și piese se vindeau în toată lumea joacă în filme acum. Ea a avut un rol secundar în comedia romantică "A Date with Miss Fortune". De asemenea, face donații în scopuri caritabile și continuă să cânte - și foarte bine face, pentru că Nelly are una dintre cele mai deosebite voci din muzică, iar talentul său nu s-a pierdut.

Carmen Electra

Modelul și actrița americană pare să fi găsit sursa tinereții eterne, scrie Bright Side. Altfel nu se poate explica faptul că aspectul ei a rămas neschimbat după două decenii. Electra joacă în continuare în seriale de televiziune și se ocupă de proiecte caritabile.

Jennifer Love Hewitt

Vedeta din "I Know What You Did Last Summer" și "Heartbreakers" își crește fiul și fiica și își continuă cariera de actriță. Rolurile din "Criminal Minds", "Law & Order" și "9-1-1" au fost foarte reușite.

Lindsay Lohan

Filmele "The Parent Trap", "Mean Girls" și "Freaky Friday" au făcut din Lindsay Lohan o vedetă de talie mondială. Când celebritatea sa a început să apună, ea a încercat o carieră muzicală și a apărut în mai multe filme și seriale independente. Pe 3 aprilie 2020, Lohan și-a lansat principalul single de pe noul album, intitulat "Back to Me", primit bine de critici și de public.

Julian McMahon

Toți fanii "Charmed" l-au iubit pe Julian McMahon. Actorul încă mai apare în diverse roluri și poate că l-ai observat în "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer", în care a interpretat un personaj negativ, precum și în serialul "Dirk Gently’s Holistic Detective Agency".

Tara Reid

Vedeta din "American Pie" deține acțiuni la mai multe restaurante fast-food, a lansat un parfum și are propriul brand de costume de baie. În plus, ea continuă să apară în roluri mici în filme și seriale.

Jason Priestley

Actorul care a devenit celebru cu rolul lui Brandon Walsh în "Beverly Hills, 90210" a jucat în filme și a devenit interesat de regie. De altfel, a și regizat câteva episoade din "American TV".

Amy Lee — Evanescence

Solista trupei Evanescence a devenit cunoscută grație pieselor sale din anii 2000 "Bring Me to Life" și "My Immortal". Imaginea ei întunecată și ținutele în stil victorian au fost copiate de fetele din toată lumea. Astăzi, ea își crește copilul și continuă să cânte. Trupa este activă și va lansa în curând al cincilea album, intitulat "The Bitter Truth".

Paris Hilton

La mijlocul anilor 2000, era peste tot: melodiile ei se difuzau la radio, iar la televiziune se difuzau episoadele din reality show-ul în care ea învăța să spele podelele și să mulgă vacile. Cu timpul, celebritatea ei s-a redus, dar Paris Hilton își continuă activitatea muzicală, lansează parfumuri și a devenit un DJ de succes.

Natalie Imbruglia

Cântăreața australiană apare în filme și seriale, joacă în piese de teatru și, din când în când, mai cântă. Natalie plănuia să lanseze un album anul acesta, dar acesta a fost amânat pentru 2021.

Pamela Anderson

Pamela apare în filme și seriale și e implicată în acțiuni de protejare a mediului. Ea promovează alimentația vegetariană, susține drepturile de protejare a animalelor și se implică în mai multe campanii de caritate. Viața ei personală este, de asemenea, interesantă: în ianuarie 2020, vedeta s-a căsătorit în secret cu producătorul Jon Peters.

Jessica Simpson

Cântăreață, actriță, realizatoare TV și designer, Jessica Simpson a fost foarte populară în anii 2000, apoi celebritatea sa a mai scăzut. Acum este ocupată cu familia sa: vedeta are trei copii și un mariaj fericit.

Hilary Duff

Rolul principal din producția Disney "Lizzie McGuire" a făcut-o idolul unei întregi generații. După ce a crescut, Duff a continuat să se implice în muzică, a apărut în filme independente, a lansat două linii vestimentare, și-a lansat propriul parfum, a scris cărți și s-a implicat în activități caritabile. Singura ei greșeală a fost filmuk "The Haunting of Sharon Tate", pe care ea l-a produs și în care a deținut rolul principal. Filmul a fost "devorat" fără milă de critici și de public: pe IMDB are un scor de 2,8 din 10.

Ryan Phillippe

Diferența dintre cele două imagini este de 21 de ani. Și totuși, actorul din "Cruel Intentions" arată foarte bine și acum. Fostul soț al actriței Reese Witherspoon joacă în seriale și își crește copiii: fiica Ava Phillippe și fiul, Deacon Reese, din căsătoria cu Reese, și Kai, fiica din al doilea mariaj, încheiat și acesta cu divorț.