Cum arată acum vedetele anilor 2000: Eminem e de nerecunoscut

Au cucerit lumea cu muzica și filmele lor și au devenit idolii unei generații. Și apoi, parcă dintr-o dată, au ajuns la 40 de ani. Iată cum arată acum vedetele anilor 2000!

La două decenii de la momentul lor de apogeu, starurile anilor 2000 s-au maturizat, iar acum arată diferit de cei pe care îi știam. Bright Side ne arată transformările pe care le-au suferit idolii după care adolescenții erau topiți la începutul mileniului. Unii sunt de nerecunoscut!

Rachel McAdams

Și-a început drumul spre celebritate cu rolul Reginei George în comedia "Mean Girls". Apoi a primit roluri și din alt registru, iar acum, la 41 de ani, are în palmares mai multe nominalizări la premii importante precum Oscar, BAFTA și SAG..

Backstreet Boys

Deși acum trupa de băieți pare un concept depășit, pentru Backstreet Boys nu s-a pus niciodată această problemă. După ce au format una dintre cele mai de succes grupuri muzicale din anii '90 și 2000, au luat o pauză între 2003 și 2006. Apoi au revenit și au reușit chiar să mai cucerească o generație de tineri. Astăzi, Kevin (48 de ani), Brian (45 de ani), Nick (40 de ani), Howie (47 de ani) și A.J. (42 de ani) încă susțin concerte și merg în turnee. Până acum au 27 de ani de activitate; nu-i rău deloc, nu-i așa?

Freddie Prinze Jr. și Sarah Michelle Gellar

S-au cunoscut în anii '90, la filmările pentru "I Know What You Did Last Summer", iar restul e istorie. La începutul anilor 2000, au apărut pe copertele tuturor revistelor, iar în 2002 s-au căsătorit și formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Astăzi, Freddie are 44 de ani, iar Sarah Michelle - 43 și demonstrează că poveștile de dragoste nu au un final fericit doar în filme.

Ryan Phillippe

O mulțime de fete s-au îndrăgostit de Ryan Phillippe, băiatul rău din "Cruel Intentions". Acum are 46 de ani și e tatăl a doi copii. Continuă să joace în filme, dar pentru moment nu a anunțat niciun proiect nou.

Jared Leto

La începutul anilor 2000, numele său era peste tot, fie datorită filmelor în care juca, fie pentru muzica pe care o compunea. Ca solist al trupei de punk-rock alternativ 30 Seconds to Mars, stilul lui a suferit câteva schimbări de-a lungul anilor. Acum, la 48 de ani, Jared Leto este un actor și muzician consacrat, fiind apreciat și pentru implicarea sa în acțiuni caritabile.

Ashton Kutcher

La 42 de ani, Ashton Kutcher nu mai e tinerelul Kelso din "That ’70s Show" sau puștiul pus pe șotii din emisiunea "Punk’d" de la MTV. Acum este căsătorit cu Mila Kunis și tatăl a doi copii. Viața lui s-a schimbat total după mariajul cu Demi Moore. În prezent se concentrează pe proiecte importante, multe dintre ele de natură filantropică.

Spice Girls

Fetele de la Spice Girls au fost un fenomen revoluționar în muzica pop a anilor '90 și de la începutul anilor 2000. Fiecare dintre membrele trupei (Geri, Melanie C, Victoria, Melanie B și Emma) au atras tipuri diferite de fani. După câteva neînțelegeri, grupul s-a dizolvat în 2001. În 2007, ele s-au întors pe scenă, iar relațiile au revenit la normal între cinci dintre ele. Astăzi toate au trecut de 40 de ani, dar continuă să cânte. Cu o excepție notabilă: Victoria, care preferă să stea deoparte și să-și continue cariera de designer de modă.

Eminem

Controversatul rapper despre care se vorbea atât de mult la începutul anilor 2000 a împlinit 48 de ani. Da, mai are doar doi până la 50! Pare incredibil, dar rebelul Eminem s-a mai cumințit. Muzica lui de la începutul și de la apogeul carierei se ascultă și acum, iar artistul este o figură respectată în branșa sa.