Cine-i cea mai elegantă? Prinţesa Kate sau soţia lui Clooney?

Botezate "surorile modei", cele două au un stil vestimentar asemănător. Criticii de modă cred însă că ținutele pe care le poartă Amal Alamuddin au un plus de magie.

Mii de fani și cei mai buni paparazzi din lume au urmărit, weekendul trecut, pe canalele Veneției, nunta lui George Clooney. Dar, pe măsură ce fotografiile de la acest eveniment au început să inunde presa, a devenit clar cine era principala atracție. Nu starul de la Hollywood a fost în prim-plan, ci aleasa lui, Amal Alamuddin, și rochia ei de mireasă.

În decursul unui singur weekend, avocata de origine libaneză nu doar că a devenit doamna Clooney, ci chiar o emblemă a modei internaționale, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Ținutele ei elegante au atras tot mai mult atenția, iar criticii n-au ezitat să proclame că i-a furat ducesei Kate coroana de regină a eleganței.

Atât Kate, cât și Amal, sunt adepte ale ținutelor inteligente, șic, însă soția lui Clooney o întrece de fiecare dată pe ducesă.

Kate adoră nuanțele de roz și roșu, Amal merge pe aceleași combinații, dar nu poartă rochie plisată, precum ducesa, optând pentru o croială modernă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2014