Ca pe vremuri: Fetele de la Destiny's Child, din nou împreună

Beyonce şi Michelle Williams au sărbătorit-o pe Kelly Rowland, care a împlinit 35 de ani pe 11 februarie.

Fostele membre ale trupei Destiny's Child nu s-au văzut de la recitalul susţinut în 2013, în pauza finalei campionatului de fotbal american, Super Bowl XLVII. Duminică, Kelly Rowland a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de fostele ei colege, Michelle Williams şi Beyonce Knowles.

Cele trei cântăreţe s-au întâlnit la Sunset Tower Hotel din West Hollywood şi au petrecut de ziua de naştere a lui Kelly, care a împlinit 35 de ani pe 11 februarie.

Alături de ele s-au aflat şi mama lui Beyonce, Tina Knowles (62 de ani), precum şi sora vedetei, Solange, în vârstă de 29 de ani, scrie ziarul britanic Daily Mail.

Kelly Rowland s-a pozat separat cu Michelle Williams şi a făcut mai multe fotografii cu membrii familiei Knowles.

Grupul Destiny's Child s-a reunit în aprilie 2015, la gala Stellar Gospel Awards din Las Vegas. A fost pentru prima dată când Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams au cântat împreună pe o scenă, după concertul susţinut la gala Super Bowl din 2013, din New Orleans.

Beyonce şi Kelly Rowland i-au luat prin surprindere pe spectatorii de la Stellar Gospel Awards atunci când au urcat pe scenă alături de Michelle Williams, pentru a interpreta o colecţie de piese gospel, inclusiv "Alpha & Omega" şi piesa "Say Yes" de pe albumul "Journey To Freedom" lansat de Michelle în septembrie 2014.
Potrivit cotidianului Daily Mail, citat de Mediafax, grupul a fost ovaţionat în picioare de cei 9.000 de spectatori, însă cele trei cântăreţe nu au fost prezentate sub denumirea Destiny's Child, ci prin intermediul numelor lor individuale.