Ariana Grande şi actorul Pete Davidson s-au logodit după o relaţie de câteva săptămâni

Cântăreaţa Ariana Grande şi actorul Pete Davidson, membru al echipei emisiunii „Saturday Night Live”, s-au logodit la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut.

Potrivit Us Weekly, cele două vedete în vârstă de 24 de ani au anunţat că s-au logodit la petrecerea organizată sâmbătă în Los Angeles de Robert Pattinson, care şi-a aniversat ziua de naştere. TMZ scrie că Davidson a cerut-o de soţie pe Ariana săptămâna trecută.

Cântăreaţa s-a despărţit în aprilie de rapperul Mac Miller, în timp ce Davidson este singur din luna mai, după ce relaţia lui cu fiica lui Larry David, Cazzie, s-a încheiat.

Ariana şi Pete au început relaţia în urmă cu mai puţin de o lună.

După câteva apariţii împreună, ei şi-au făcut tatuaje simbolice şi au publicat mesaje unul despre celălalt pe reţelele de socializare. "Nu se grăbesc să se căsătorească. Prietenii lor sunt foarte încântaţi şi îi susţin", a declarat pentru Us Weekly un apropiat al cuplului.

O altă sursă citată de People a confirmat logodna şi a dezvăluit că inelul pe care Pete i l-a dăruit Arianei este "mare": "Sunt doi oameni care şi-au găsit repede iubirea şi sunt fericiţi tot timpul împreună.
Amândoi au vorbit despre asta săptămâna trecută. N-au avut nimic de ascuns"
, a spus aceasta.

Davidson, care şi-a pierdut tatăl în atentatele de la 11 septembrie 2001, suferă de tulburare de personalitate borderline. El a scris pe o reţea de socializare că boala psihică nu-l împiedică să aibă o relaţie.

Recent, Ariana Grande a mărturisit că nu crede că va putea vorbi vreodată despre atentatul de la Manchester Arena fără să plângă.
Ea a mai spus pentru ediţia britanică a revistei Vogue că se confruntă cu simptome de stres post-traumatic în urma atacului.

Vedeta pop îşi terminase de puţină vreme concertul susţinut pe Manchester Arenea pe 22 mai 2017, atunci când un atentator sinucigaş a detonat un dispozitiv exploziv, ucigând 22 de persoane.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iunie 2018