Andrei Zaharescu, distrus de un scandal de luare de mită, vechi de 17 de ani

A fost mare vedetă TV, a fost căsătorit cu cea mai frumoasă prezentatoare TV, a ajuns purtător de cuvânt al guvernului şi a primit poziţia de consul în Cape Town. Cariera lui s-a sfârşit ruşinos!
Textul publicat de Ioana Moldovan despre Andrei Zaharescu este şocant, dar, totodată aruncă puţină lumină în modul cum înţeleg unele vedete să se comporte.
Andrei Zaharescu, multă vreme, un star TV de succes a ajuns până în poziţia de purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Vreme de doi ani a lucrat alături de Victor Ponta şi a prezentat informaţii şi luări de poziţii ale primului-ministru adresate opiniei publice.

Zaharescu, 53 de ani, după ce a fost părăsit de soţia Andreea Berecleanu, vedeta Antenei 1, a cerut să fie mutat în altă poziţie şi a obţinut funcţia de consul al României la Cape Town, Africa de Sud.
Nimeni n-a vorbit despre statura morală a fostului purtător de cuvânt al guvernului până zilele trecute, dar toate acele lucruri se ştiau de către cei care lucrau în industria media la sfârşitul anilor '90.
În cuvintele scrise de actriţa Ioana Moldovan, căsătorită cu jurnalistul Doru Buşcu, se observă câteva referiri la personaje care au jucat un rol în acea poveste şi care au rămas în umbră:
„Am văzut că se lucrează intens la istoria Pro TV.
Am dat peste cearta dintre Doina Gradea şi Andreea Berecleanu. Doina zice că Andreea Berecleanu şi Andrei Zaharescu au fost mutați din televiziune pe motiv că au prezentat un jurnal de dimineața mult prea comercial. Andreea zice că ea nu a prezentat niciodată jurnalul de dimineața. Şi de aici a izbucnit cearta.
2 Octombrie 2015