8 copii de vedete care au crescut de nu-i mai recunoști

Copiii cresc repede, dar parcă cei de vedete sunt și mai grăbiți: nu mai seamănă cu cei pe care îi știam în urmă cu câțiva ani!

Timpul zboară, iar adesea cei care ne reamintesc acest lucru sunt copiii - cât de repede pot să crească și să se schimbe! Iar cei de vedete par și mai grăbiți. Parcă mai ieri Angelina Jolie își adopta copiii, iar Johnny Depp anunța că a devenit părinte.

Anii trec fără să ne dăm seama și descoperim dintr-o dată că bebelușii vedetelor au devenit copii, apoi au început școala, au absolvit-o, iar acum sunt adolescenți sau tineri la începutul carierei - incredibil cum trece timpul! Imaginile publicate de Bright Side ne arată cum au crescut copiii celebrităților și cât de diferiți sunt astăzi față de pozele din urmă cu un deceniu sau două.

Paris Jackson

Paris este singura fiică a lui Michael Jackson și Debie Rowe. Născută în 1988, Paris are acum 23 de ani și este model, actriță și cântăreață. A apărut în filme precum "Gringo" (2018) și în emisiuni de televiziune, precum "The Ellen DeGeneres Show" și "The Oprah Winfrey Show".

Lily-Rose Depp

Fiica lui Johnny Depp și a Vanessei Paradis are un viitor strălucit în lumea filmului. Ea a jucat deja în mai multe filme, printre care "The Dancer" (2016), "A Faithful Man" (2018) și "The King", iar prestația sa a fost de fiecare dată apreciată de critici și de public.

Zahara Marley Jolie-Pitt

Născută în Etiopia, Zahara a fost adoptată de Angelina Jolie în 2005. Acum ea are 16 ani și își dorește să devină model.

Rumer Willis

Rumer este cea mai mică dintre cele trei fiice ale actorilor Demi Moore și Bruce Willis. Ea și-a început cariera de actriță în 1995, la numai șapte ani, cu o apariție în comedia "Now and Then", și de atunci a jucat deja în peste 20 de filme. Unul dintre cele mai recente și notabile filme în care a jucat este "Once Upon a Time in Hollywood" al lui Tarantino, în care a interpretat-o pe actrița Joanna Pettet.

Zoë Kravitz

Zoë este fiica rockerului Lenny Kravitz și a actriței Lisa Bonet, care este căsătorită acum cu actorul Jason Momoa. Unul dintre cele mai talentate modele din noua generație, ea a lucrat deja cu mai multe branduri importante, printre care Tiffany & Co., Vera Wang, Balenciaga, și Calvin Klein. În 2019 ea s-a căsătorit cu actorul Karl Glusman, dar au divorțat după 18 luni.

Patrick Schwarzenegger

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger s-a născut în 1993. Este fiul actorului Arnold Schwarzenegger și al Mariei Shriver. Pe linia mamei, Patrick este descendent al fostului președinte american John F. Kennedy. El lucrează acum ca model și actor și e cunoscut și pentru relația cu Miley Cyrus, cu care a format un cuplu în 2015.

Maddox Jolie-Pitt

Angelina Jolie l-a adoptat pe Maddox în 2002, din Cambodgia, când el avea doar șapte luni. Este primul din cei trei copii adoptați de actrița americană. Astăzi, Maddox e un tânăr talentat și a produs deja primul său film, "First They Killed My Father", împreună cu celebra lui mamă. Filmul a fost nominalizat la nouă premii și a câștigat trei distincții. În plus, Maddox este și actor.

Liv Freundlich

Liv este al doilea copil al actriței Julianne Moore și a soțului acesteia, regizorul Bart Freundlich. Asemenea multor copii de vedete, ea și-a început cariera de actriță - a debutat în "Trust the Man", film regizat de tatăl său, și în care a jucat cu mama și fratele ei, Caleb.