7 filme care s-au terminat cu o nuntă: Aceste vedete s-au îndrăgostit la filmări

Poveștile de dragoste din filme continuă uneori în viața reală. Aceste vedete s-au îndrăgostit după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare.

Brad Pitt și Angelina Jolie au format un cuplu după ce s-au îndrăgostit în timpul filmărilor producției "Mr. and Mrs. Smith". Chiar dacă nu mai sunt împreună, ei au rămas cel mai cunoscut exemplu de actori care s-au căsătorit după ce au jucat în același film, dar mai sunt și alte vedete a căror poveste de iubire a început pe platourile de filmare și s-a transformat în mariaj.



Bright Side prezintă 7 filme care au fost urmate de o nuntă după ce vedetele care au lucrat împreună s-au îndrăgostit.

"I Know What You Did Last Summer" — Sarah Michelle Gellar și Freddie Prinze Jr.

Cei doi actori sunt împreună de 24 de ani. S-au îndrăgostit în 1997, când au jucat în același film, iar în 2002 s-au căsătorit și au doi copii.

"Step Up" — Channing Tatum și Jenna Dewan

Perechea de pe ecran a existat și în viața reală. Cei doi au fost căsătoriți timp de aproape nouă ani și au un copil, născut în 2013. Din păcate, povestea lor de iubire nu a rezistat: Channing Tatum și Jenna Dewan s-au despărțit în 2018.

"Evening" — Claire Danes și Hugh Dancy

S-au cunoscut în 2007, în timpul ce jucau în același film, iar în 2009 s-au căsătorit. Acum au doi copii și sunt fericiți împreună.

"The Light Between Oceans" — Michael Fassbender și Alicia Vikander

Michael și Alicia s-au cunoscut în 2014, când au filmat în Australia și Noua Zeelandă. Cei doi s-au căsătorit trei ani mai târziu.

"The Mexican" — Julia Roberts and Danny Moder

Julia l-a cunoscut pe soțul ei, operator de imagine, în anul 2000, în timpul filmărilor pentru "Mexicanul". Cei doi s-au căsătorit după doi ani și au trei copii.

"The Place Beyond the Pines" — Eva Mendes și Ryan Gosling

Zvonurile despre acest cuplu au început să apară în 2011, când Eva și Ryan au jucat în același film. Foarte discreți în privința relației lor, ei nu au confirmat niciodată că s-au căsătorit. Tot ce se știe este că sunt împreună de nouă ani și au doi copii.

"Green Lantern" — Ryan Reynolds și Blake Lively

Cei doi actori formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. S-au cunoscut în 2010, la filmările pentru "Green Lantern" și au început să se vadă în 2011. Un an mai târziu, ei s-au căsătorit, iar acum au trei copii.