7 cupluri de vedete care nu s-au căsătorit, deși au copii

Căsătoria nu este punctul forte al vedetelor. Multe mariaje se destramă, iar unele staruri nu doresc să-și unească destinele, chiar dacă au copii împreună.

Căsnicia este o provocare dificilă pentru multe vedete. Presiunea mediatică și programul haotic distrug multe relații și mariaje, iar căsniciile care rezistă mai mult de câteva decenii sunt o raritate în showbiz.

Pentru multe staruri, o relație funcționează foarte bine și fără ceremonia de la Starea Civilă sau de la biserică.

Chiar dacă au copii și trăiesc împreună de ani buni, aceste vedete nu au de gând să se căsătorească.

Bright Side trece în revistă 7 cupluri celebre și fericite care nu și-au unit destinele oficial și nici nu par să aibă planuri de nuntă curând.

Shakira și Gerard Pique (2 copii)

S-au cunoscut în 2010, în timpul filmărilor videoclipului piesei "Waka Waka (This Time for Africa)", imnul oficial al Campionatului Mondial de fotbal din Africa de Sud, și de atunci nimic nu i-a mai despărțit. Shakira și Gerard Piqué au doi copii, Milan și Sasha, pe care îi cresc fericiți împreună.

Anna Kurnikova și Enrique Iglesias - 3 copii

Fosta tenismenă rusă (38 de ani))și cântărețul spaniol în vârstă de 44 de ani s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul piesei "Escape". Cei doi sunt necăsătoriți, dar au o relație foarte strânsă, încununată cu trei copii frumoși: gemenii Nicholas și Lucy, născuți în 2017, și o fetiță, născută în luna februarie.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley - un copil

Jason și Rosie erau împreună de șase ani când și-au anunțat logodna, în 2016. În iunie 2017, ei au devenit părinții unui băiețel. Cei doi sunt fericiți, însă deocamdată nu au planuri concrete de nuntă.

Eva Mendes și Ryan Gosling - 2 copii

Cei doi actori sunt împreună din 2011, de la filmările pentru producția "The Place Beyond the Pines" ("Destine la răscruce"). Au două fetițe împreunp, Esmeralda și Amada, dar căsătoria încă nu reprezintă o prioritate pentru ei.

Diane Kruger și Norman Reedus - un copil

Diane și Norman sunt împreună de doi ani, după ce în 2015 au fost colegi în distribuția filmului "Sky". În noiembrie 2018, ei au devenit părinții unei fetițe.

Goldie Hawn și Kurt Russell - 4 copii

Goldie și Kurt formează unul dintre cele mai vechi cupluri de la Hollywood care nu s-au căsătorit. S-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "Swing Shift", lansat în 1984, în care au jucat împreună. Ei au un copil împreună (Wyatt Russell) și trei din relațiile anterioare - Boston, fiul lui Russell, și Kate și Oliver Hudson, copiii actriței.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis - 2 copii

Relația lor a început în 2011, iar în 2013 au anunțat că se logodesc. Spre surpriza admiratorilor, ei nu au făcut, însă, pasul cel mare, deși au doi copii - un băiat, născut în 2014, și o fată, născută în 2016.